Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Surnadal kulturhus Arkiv

Vi fann 30 artiklar i dette arkivet.


Herleg smaklaust på Surnadal kino!

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 30. juli 2021

Sjølv om det ikkje akkurat har vore «kinovêr» i det siste, så kjem det no nokre dagar med nedbør og lågare termperaturar. Så da kan det kanskje passe med ein film som har norgespremiere i dag? VG konkluderer med «dårlig smak i verdensklasse» om filmen som har premiere på Surnadal kino fredag 30. juli. Og da er det positivt meint frå avisa… Filmen det gjeld er «I onde dager»


Endra opningstider ved Surnadal bibliotek

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 30. juli 2021

Vi har fått informasjon om endringar i opningstidene ved biblioteket på kulturhuset på Skei. Grunna budsjettkutt, må kulturavdelinga spare pengar på inneverande budsjett. Kultureininga i Surnadal kommune har vorte pålagt, etter måten, store innsparingar dette året. Mellom anna er ei av stillingane ved biblioteket redusert. Ein av konsekvensane av dette er at biblioteket vil ha langt mindre på lønsbudsjettet frå august av, noko som inneber redusert opningstid for biblioteket på kulturhuset. 


Contrazt på Surnadal kulturhus

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 23. juni 2021

Fredag 25.juni klokka 19:00 kjem Contrazt til Surnadal kulturhus. Contrazt er eitt av Norges mest turnerende danseband. Kvart år har det kome ut nye CD-plater som har gjeve både heder og ære i form av 4 gullplater og for ikkje å gløyme fire tituleringar som årets danseband, årets danselåt og årets musikar. Contrazt jubilerte nyleg og har lagt ein av jubileumskonsertane sine til Surnadal kulturhus. 


Åge, Gunnar og Trondheimsolistene til Surnadal

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 21. juni 2021

I ei pressemelding frå laget Vårsøg i dag, får vi opplyst at Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen, Trondheimsolistene med fleire, kjem til Stangvik kyrkje tysdag 2.november klokka 19:30, for å halde konsert. Billettar til konserten kan du kjøpe på «surnadal-kulturhus.no» eller på billettautomaten på Surnadal kulturhus. Salet startar i siste av halvdel av august. 


Opningstider ved Surnadal bibliotek i sommar

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 8. juni 2021

I ei melding frå Surnadal bibliotek som tikka inn no i ettermiddag, får vi informasjon om opningstidene og kva tilbod biblioteket kan lokke med gjennom sommaren. 


«Virvelvind» til Surnadal kulturhus

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 15. mai 2021

Teatret Vårt kjem til Surnadal kulturhus med framsyninga «Virvelvind» søndag 30.mai klokka 19:00. «Virvelvind» er eit teaterstykke der Teatret Vårt har laga teater basert på 17 av songane til Ane Brun, som ho sjølv har omsett til dialekt. Dei lovar ei framsyning som inneheld både lifleg bris og heftige vindkast!  


Oscar-vinnar og norsk dokumentar på Surnadal kino

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 29. april 2021

Frå og med fredag 30.april viser Surnadal kino den danske oscarvinnaren «Et glass til» og dokumentarfilmen «Generasjon Utøya» der vi møter fire av dei som var på Utøya da tragedien hende for snart 10 år sidan – og som ikkje har gjeve opp sitt politiske engasjement. 


Framleis nokre billettar att!

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 22. april 2021

Fredag 23.april klokka 19:00 kjem Namsos Allstar til Surnadal kulturhus med «The Hits of Bruce Springsteen». Namsos Allstar er det ein kan kalle eit «overskuddsprosjekt», og består av artistar frå DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes samt Thoma, minsteblad, Brøndbo. For å kunne atterskape den kjente og magiske lyden til The E-street Band, har dei teke med seg saksofonisten Egil Furre i rollen som Clarence Clemons.


Namsos Allstar til Surnadal kulturhus

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 16. april 2021

Fredag 23.april klokka 19:00 kjem Namsos Allstar til Surnadal kulturhus med «The Hits of Bruce Springsteen». Namsos Allstar er det ein kan kalle eit «overskuddsprosjekt», og består av artistar frå DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes samt Thoma, minsteblad, Brøndbo. For å kunne atterskape den kjente og magiske lyden til The E-street Band, har dei teke med seg saksofonisten Egil Furre i rollen som Clarence Clemons.


Informasjon frå kulturavdelinga og Surnadal kino

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 15. april 2021

I ei pressemelding i går ettermiddag, informerer kulturavdelinga i Surnadal kommune om at søknadsfristen for kulturmidlar 2021 er 30.april. Same frist gjeld for å søkje om  leige av idrettshallen, gymnastikksalar ved skulane og symjehallen, for skuleåret 2021/22. I tillegg informerer dei om at Surnadal kino opnar dørene att frå og med fredag 16.april. 


Surnadal kulturhus – Opningstider i påska

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 25. mars 2021

Påska står for døre, og ved Surnadal kulturhus vil dette medføre nokre endringar i opningstida. Det same gjeld for biblioteket. Kinoen, vil som følge av dei nye smittevernreglane som gjeld frå og med i dag, vere heilt stengt inntil vidare, meni alle fall fram til 12.apil. Nedandor finn du opningsidene for kulturhuset og biblioteket i påska.


Surnadal kino – Premiere og kinesisk animasjon

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 13. mars 2021

Surnadal kino kan skilte med barnefilmen «felix på ville veier» og premiere på den norske ungdomsfilmen «Prosjekt Z» «Felix på ville veier» er ein kinesisk animasjonsfilm om katten Felix. Filmen skiljer seg frå vestlege animasjonsfilmar, først og fremst, fordi den spelar meir på melodramatiske verkemiddel, framfor humoren som vestlege animasjonsfilmar ofte spelar på. «Prosjekt Z» er ein norsk zombie-film som hadde premiere i går, den 12.mars. Filmen vender seg i første rekke til ungdommen av kinopublikummet.