Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Kristine Saksen Ulvund

Styremedlem: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Vara: Steffi Bohle og Dordi Jorunn Halle

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 10. mars 2019, 23:32

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 3412345...Siste »

Hugs: Kløvertur kvar måndag!

Dordi Jorunn Halle Sundag 17. mars 2019

Sanitetsforeninga minner om at det er Kløvertur måndag 18. mars. Oppmøte ved Hals og start derifrå kl. 11.00.


Fane i hus, men fanesaka er fortsatt kvinnehelse

Elinor Bolme Laurdag 16. mars 2019

Torsdag kveld var eit 20 tals medlemmar i Todalen sanitetsforening samla i sanitetshuset for månadens medlemsmøte. Kvelden bydde på fleire overraskelsar for dei frammøtte, deriblant framsyning av den splitter nye fanen som var bestilt for ei tid tilbake. Dette har vore eit sakn for foreninga, som no ser fram til debuten i årets 17. maitog.


Riktig god trimøkt!

Dordi Jorunn Halle Måndag 11. mars 2019

Måndag 11. mars var det ny vri på Kløverturen i Todalen sanitetsforening – da var det invitert til innetrim i Sanitetshuset med fysioterapeut Ingrid Kvendset Ulset som instruktør.


Trimøkt i Sanitetshuset

Dordi Jorunn Halle Laurdag 9. mars 2019

Måndag 11. mars kl. 11.00 inviterer Todalen sanitetsforening til trimøkt i Sanitetshuset. Fysioterapeut Ingrid Kvendset Ulset er instruktør. Det blir trim både for vaksne og godt vaksne, både for dei som stiller på Kløvertur og Rusletur og alle andre interesserte som ønskjer gode trimtips!


Fotpleie i mars

Dordi Jorunn Halle Torsdag 7. mars 2019

No er det tid for ein ny runde med fotpleie i Todalen sanitetshus. Fotterapeut Pan Promchart Hoset kjem måndag 18. mars og tysdag 19. mars. Det er mange ledige timar båe desse to dagane. Påmelding til Marit Sanden Søyset på telefon 980 36 391. Marit og Pan set pris på at folk melder seg på så snart […]


Kløvertrimmen på hyttetur

Dordi Jorunn Halle Måndag 4. mars 2019

Kløverturen denne veka gjekk frå Snøya og utover til Gammelvegen og ned til Svinvika. Her var det fint å gå, heldigvis ingen glatte vegbitar lenger.


Kløvertur – blir du med ut og gå på måndag?

Dordi Jorunn Halle Sundag 3. mars 2019

Sanitetsforeninga inviterer til Kløvertur måndag 4. mars. Denne gongen blir det ur ute i Gammelvegen, og turen blir avslutta med kaffepause på Myklebu. Oppmøte på Hals kl. 11.00, samkjøring derifrå utover i retning Kammen.


Riktig kjekt med Fredrikkekaffe!

Dordi Jorunn Halle Laurdag 2. mars 2019

Sjølv med spennande VM-dagar i Seefeld og mange norske medaljar var det stort oppmøte på Fredrikkekaffeen laurdag ettermiddag. Rett nok skal det seiast at somme kom etter at Therese og Ingvild hadde gått i mål på 3-mila. Bra at folk kan vera engasjerte i mange og ulike saker!


Strikkekaffe på laurdag – kjem du?

Dordi Jorunn Halle Fredag 1. mars 2019

Todalen sanitetsforening inviterer til Fredrikkekaffe i Sanitetshuset laurdag 2. mars i tidsrommet 13.00 – 16.00. Her er alle velkomne til sosialt samvær med eller utan handarbeid.


Fredag og laurdag blir det sal av fastelavnsris.

Dordi Jorunn Halle Onsdag 27. februar 2019

Førstkomande søndag, 3. mars, er det fastelavn, og til fastelavnssøndag skal det etter tradisjonen pyntast med fastelavnsris. Todalen sanitetsforening vil selje pynta ris fredag 1. og laurdag 2. mars framfor Hals. Sal av fastelavnsris er ei viktig inntektskjelde for Norske Kvinners Sanitetsforening både lokalt og sentralt. Mykje av pengane som kjem inn, blir mellom anna brukt til forskning på kvinnehelse. NKS gir kvart år heile 10 – 12 millionar kroner til forskning!


Ruskver og regn, men tur blir det likevel!

Dordi Jorunn Halle Måndag 25. februar 2019

Sjølv om det var ruskver og regn stilte heile sytten trimglade «jenter» til trimtur måndag 25. februar, og det var både godt, friskt og triveleg å vere ute på Kløvertur!


Kløvertur innover Ramsøydalane, blir du med?

Dordi Jorunn Halle Sundag 24. februar 2019

Måndag 25. februar blir det Kløvertur innover Ramsøydalane. Oppmøte ved Hals og start derifrå kl. 11.00. Samkjøring oppover til Bakkan i Halagrenda der det blir parkering ved garasjen. Grusvegane er våte og litt blaute no, så det er lurt med gode sko.


Side 1 av 3412345...Siste »