Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: May Holten

Styremedlem: Elinor Bolme og Åse V Redalen

Vara: Kristine Saksen Ulvund og Jorunn Ørsal

Husstyret: Anne Helene Halset og Marit Sanden Søyset.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 8. januar 2017, 12:40

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 2612345...Siste »

Siste strikkekafé før jul…

Jon Olav Ørsal Laurdag 2. desember 2017

Til tross for at det nærmar seg travel julestrid var det bra deltaking på laurdagens strikkekafé i Sanitetshuset. Alle som har lyst kan kome og være med på strikkekafé og har du lyst kan du også ta med bundingen din eller anna handarbeid. Praten gjekk iallfall lett rundt bordet og da vi var innom var det dekking til kaffeservering og tid for ein liten kaffepause.


Triveleg førjulstreff med utdeling av barnets lykkeskilling

Dordi Jorunn Halle Torsdag 30. november 2017

Todalen sanitetsforening tjuvstarta adventstida med å invitere bygdefolket til førjulstreff siste dagen i november. Heile 40 personar møtte opp til sosialt samvær og julemiddag i Sanitetshuset.


Strikkekaffe på laurdag

Elinor Bolme Sundag 26. november 2017

Førstkommande laurdag blir det strikkekaffe i Sanitetshuset. Her blir det fortsatt høve for ein sosial treffstad med strikketøy eller anna handarbeid for den som ønsker det. Eller utan om du berre vil komme for eit triveleg selskap utan noko mellom hendene.


Fotpleie før jul

Elinor Bolme Tysdag 21. november 2017

Fotterapaut Pan Hoset har meldt sin ankomst i sanitetshuset for ein siste runde med fotterapi no før jul. Ho kjem mandag den 11. og tysdag den 12. desember og har mange ledige timar utover desse dagane.


Saniteten: Inviterer til julemiddag

Jon Olav Ørsal Torsdag 16. november 2017

Omsorgberedskapsgruppa i Todalen sanitetsforening inviterer bygdefolket til julemiddag torsdag 30. november kl 13. Dette skjer sjølvsagt i Sanitetshuset, og på menyen står det tradisjonell ribbe m/tilbehør, samt dessert og kaffe etterpå.


Gi julegåve til trengande i Estland

Elinor Bolme Laurdag 11. november 2017

I fleire år har medlemmane i Todalen sanitetsforening sendt julegåver til Estland i sammarbeid med Estlandsforeninga. I år oppfordrer dei fleire til å gjere det same, og inviterer i den anledning til pakkedugnad i Sanitetshuset søndag 12. november.


Triveleg sesongavslutning for Kløverturane

Dordi Jorunn Halle Tysdag 7. november 2017

Sjølv om ikkje veret var det beste, var det stor oppslutning om årets siste Kløvertur måndag 6. november. Med Sanitetshuset som startpunkt, vart det fleire forskjellige turar


Avslutning for årets Kløverturar

Dordi Jorunn Halle Sundag 5. november 2017

Måndag 6. november er det avslutning for Kløverturane i 2017. Da blir det både Kløverrusletur og Kløvertur. Etter turane blir det kaffelag i Sanitetshuset.


Timen er din – kom og bli med!

Jon Olav Ørsal Laurdag 4. november 2017

Etter invitasjon fra Ann Kristin Nerland Bruset arrangerer Todalen I.L. trimgruppa og Todalen Sanitetsforening samling med instruksjon i trening, avslapping og motivasjon. Ann Kristin er daglig leder i STV, Surnadal Trenings og velværesenter, og har drevet med akkurat slike ting i hele 11 år. Nå kommer hun altså til Todalen for å dele denne kunnskapen med oss og for å hjelpe oss til å kome i gang med enkle øvelser for å holde oss i form og få et harmonisk liv. Det skjer i gymsalen i Todalen skule onsdag 8. november kl 19.00


Kløvertur innover Røyskattvegen

Dordi Jorunn Halle Sundag 29. oktober 2017

Måndag 30. oktober går Kløverturen frå Heggøyå, over Romåbrua og innover etter Røyskattvegen. Turen går etter grei skogsveg, og det er ikkje bratt. Her kan ein gå i eige tempo og så langt som det passar den enkelte. Oppmøte ved Halsbua kl. 11.00, derifrå blir det samkjøring innover til Heggøyan. Alle er velkomne til å […]


Gratis vaksine til alle avgangselevane

Elinor Bolme Måndag 23. oktober 2017

Avgangselevane ved Surnadal videregåande skole fekk i dag informasjon om den viktige meningokokkvaksinen som dei er anbefalt å ta no i forbindelse med russetida og øvrige festligheiter,  av helsesøster Ingunn Brekke. Vaksina hindrar smittsom hjernehinnebetennelse som av og til kan ha dødelig utgang om den ikkje blir behandla raskt nok for ein som ikkje er vaksinert kunne helsesøster fortelle. Ho oppfordra derfor ungdomane til å vaksinere seg slik at ingen blir ramma av sjukdommen.


Kløvertur ute i liene på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Sundag 22. oktober 2017

Kløverturen måndag 23. oktober blir etter fin skogsveg i liene ovafor Nordvik. Oppmøte ved Halsbua kl. 11:00, samkjøring derifrå utover til Nordvik, der vi kjører eit stykke oppover skogsvegen som startar ute i «Rabban». Skogsvegen går i retning Åsbøsnyta, men det er ikkje målet for turen, vi skal ikkje gå så langt. Eit stykke oppe i lia er […]


Side 1 av 2612345...Siste »