Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Kristine Saksen Ulvund

Styremedlem: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Vara: Steffi Bohle og Dordi Jorunn Halle

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 10. mars 2019, 23:32

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 3812345...Siste »

Mange julegåver, triveleg Fredrikkekaffe og måndag Kløvertur i Øyalia

Dordi Jorunn Halle Laurdag 19. oktober 2019

Da er ein del av julestria alt unnagjort, i alle fall for ivrige medlemmar i Sanitetsforeninga. Laurdag under strikkekaffen vart det pakka inn mange fine strikkaprodukt til både barn og vaksne i Estland. Her var det fine ullgenserar, lestar og vottar. I tillegg var det levert inn mange ferdigpakka gåver, og ein kunne sjå på presanglappane at her var det pakkar både til familiar, barn, ungdommar og eldre. Og gåvene skal kome til Estland alt neste veke, altså i god tid før julekvelden.


Strikkekaffe og mottak av julegåver til Estland

Dordi Jorunn Halle Fredag 18. oktober 2019

Sanitetsforeninga arrangerer strikkekaffe i Todalen sanitetshus laurdag 19. oktober i tidsrommet frå kl. 13:00 til 16:00. Under strikkekaffen tek Sanitetsforeninga også i mot julegåver til Estland. Julegåvene må vera innpakka og merka med alder og kjønn til ønska mottakar.


Fotpleie

Dordi Jorunn Halle Måndag 14. oktober 2019

No er det tid for ein ny runde med fotpleie i Todalen sanitetshus. Fotterapeut Pan Promchart Hoset kjem måndag 28. oktober og tysdag 29. oktober. Det er mange ledige timar båe desse dagane. Påmelding til Marit Sanden Søyset på telefon 980 36 391. Marit og Pan set pris på at folk melder seg på så […]


Triveleg føremiddag med både lunsj og KløverRUSLEtur

Dordi Jorunn Halle Måndag 14. oktober 2019

Sol frå skyfri himmel og vindstille – ein topp dag for Rusletur og Kløvertur på Kvennsetørå. Etterpå var det lunsj i Sanitetshuset, mykje folk og god stemning rundt borda.


Julegåver til Estland

Dordi Jorunn Halle Sundag 13. oktober 2019

Heilt sidan 2010 har Todalen sanitetsforening sendt julegåver til Estland. Dette er eit samarbeid med Estlandsforeninga i Midt-Noreg, og dei dreg til Estland med julegåver 22. oktober.Kløvertur i nydeleg haustver

Dordi Jorunn Halle Måndag 7. oktober 2019

I motsetning til siste måndagen i september kom første måndagen i oktober med nydeleg haustver; stålande sol frå skyfri himmel og vindstille, men kaldt. Mykje snø i fjella, og mange kuldegrader om natta.


Kløvertur til Haltbakkan

Dordi Jorunn Halle Sundag 6. oktober 2019

Måndag 7. oktober er det Kløvertur til Haltbakkan. Møt opp ved Hals/Matkroken, samkjøring derifrå kl. 11:00. Turen startar frå Rabbleet. Alle er velkomne til å blir med ut og gå!


Mange nye bøker frå Sanitetsforeninga til Todalen oppvekstsenter

Dordi Jorunn Halle Fredag 4. oktober 2019

Todalen sanitetsforening fekk i 2018 midlar frå Egmont-stiftelsen for å fremje interesse for bøker og litteratur og stimulere til større leselyst hos barn og unge. Fredag før haustferien var den store dagen da May-Elisabeth Holten frå Sanitetsforeninga kom med bokgåva for 2019. Ikkje mindre enn 26 splitter nye og fine bøker hadde ho med seg.


Kløvertur i ufyseleg ver!

Dordi Jorunn Halle Måndag 30. september 2019

Siste dagen i september kom med høljeregn, sludd og snøelingar, og av til litt opphaldsver. Gradstokken viste berre tre – fire varmegrader, men Kløvertur vart det. Turen gjekk i Halagrenda, frå Halabakkå og inn til Halaneset.


Kløvertur innover Ramsøydalane

Dordi Jorunn Halle Sundag 29. september 2019

Sanitetsforeninga inviterer til Kløvertur måndag 30. september. Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11.00. Alle er velkomne til å bli med ut og gå!Side 1 av 3812345...Siste »