Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Kristine Saksen Ulvund

Styremedlem: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Vara: Steffi Bohle og Dordi Jorunn Halle

Husstyret: Anne Helene Halset og Marit Sanden Søyset.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 15. mars 2018, 09:47

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 3012345...Siste »

Unge og eldre møttest til strikkekaffe

Dordi Jorunn Halle Sundag 16. september 2018

Laurdag samlast flittige damer til strikkekaffe i Sanitetshuset. Strikkepinnane og praten gjekk lett, og det var stor aldersforskjell på yngste og eldste deltakar – heile 96 år!


Basartid hos saniteten

Elinor Bolme Laurdag 15. september 2018

I dag var det Maren sin tur til å sitje på Matkroken og selje lodd for Todalen sanitetsforening i forbindelse med foreninga sin årlege basar. Og som de ser, så støttar todalingane velvillige opp, uansett kven det er som har eit arrangement i bygda.


Well done, og vel så det!

Elinor Bolme Fredag 14. september 2018

Onsdag var vel 500ungdommar i Surnadal samla i Storstua på Kulturhuset for å høyre helsesøster Tale Maria Krohn Engvik eller meir kjent som «Helsesista» blandt ungdommen. For 4. året på rad inviterte sanitetsforeningane i Surnadal elevane ved Surnadal ungdomsskule til eit meiningsfylt foredrag som berører ungdommane sine kvardagar.


Strikkekaffe i Sanitetshuset laurdag

Dordi Jorunn Halle Fredag 14. september 2018

Laurdag 15. september inviterer Sanitetsforeninga til strikkekaffe. Det er ope hus frå kl. 13.00 til 16.00. Alle er velkomne til sosialt samver med handarbeid, triveleg prat og kaffelag!


Rusletur i Øyalia

Dordi Jorunn Halle Måndag 10. september 2018

Etter plaskregn i natt vart det sol og godver for damene på Kløverrusletur i Øyalia. Her var det tur etter fin skogsveg, somme gikk langt og andre tok ein rusletur.


Kløvertur til Øygardshalsen

Dordi Jorunn Halle Sundag 2. september 2018

Måndag 3. september blir det Kløvertur til eit heilt nytt turmål, nemleg Øygardshalsen som ligg litt opp og ut for  skianlegget på Vang. Dette er ein fin og lett tur i relativt flatt terreng, men når ein kjem opp til trimposten, er det fin utsikt. Utgangspunkt for turen er klubbhuset til Søya på Vang. Lengde på […]


KløverRUSLEtur med fyr på peisen og Todalssong

Dordi Jorunn Halle Måndag 27. august 2018

Sjølv om det var nysnø i fjella, litt grått og surt, så ville kløverturgjengen oppå Tjønnmyra på tur. «Vi er godt kledde,» sa dei vaksne, men spreke og tøffe damene på 80 og 90 år +! Og det vart både trimtur, kaffelag og til slutt allsong av Todalssongen – ein retteleg triveleg føremiddag.


Strikkekaffe med godt oppmøte

Dordi Jorunn Halle Sundag 26. august 2018

Det er haust i lufta, og det er godt å samlast innomhus igjen. Todalen sanitetsforening inviterte siste laurdagen i august til strikkekaffe i Sanitetshuset. Her var det godt oppmøte, og 16 – 17 damer hygga seg med handabeid, god prat, kjempegode kaffebrød og kaffe.


KløverRUSLEtur måndag – blir du med?

Dordi Jorunn Halle Fredag 24. august 2018

No er det på nytt tid for ein RUSLETUR. Sanitetsforeninga inviterer til Kløverrusletur oppå Tjønnmyrå måndag 27. august. Her er det fine, faste grusvegar å gå etter, og det er fint å ta seg fram både med rullator, krykkjer eller stavar. Her kan ein gå kort eller langt, ta ein rundtur eller berre rusle fram og tilbake, gå på flate marka eller ta med eit par motbakkar. Etter trimturen blir det kaffelag med graut og bakels i gapahuken.


Ny sesong med strikkekaffe

Dordi Jorunn Halle Måndag 20. august 2018

Todalen sanitetsforening inviterer til stikkekaffe laurdag 25. august kl. 13.00 i Sanitetshuset. Alle er velkomne til sosialt samver, triveleg prat og kaffelag!


Kløvertur i Toåa tursti

Dordi Jorunn Halle Sundag 19. august 2018

Måndag 20. august blir det ny Kløvertur. Da blir det ein runde i Toåa tursti. Her er det god stiga og fint å gå.


Fotpleie i september

Dordi Jorunn Halle Laurdag 18. august 2018

No er det tid for ein ny runde med fotpleie i Todalen sanitetshus. Fotterapeut Pan Promchart Hoset kjem måndag 10. september og tysdag 11. september. Ho har mange ledige timar båe desse to dagane.


Side 1 av 3012345...Siste »