Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Kristine Saksen Ulvund

Styremedlem: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Vara: Steffi Bohle og Dordi Jorunn Halle

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 10. mars 2019, 23:32

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 3712345...Siste »

Kløvertur

Dordi Jorunn Halle Sundag 15. september 2019

Sanitetsforeninga inviterer til Kløvertur måndag 16. september. Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11.00. Alle er velkomne til å bli med ut og gå!


Sanitetsbasar

Dordi Jorunn Halle Torsdag 12. september 2019

Todalen sanitetsforening melder at årets basar blir tysdag 24. september kl. 17.00. Basaren er i Sanitetshuset, og det blir trekking kl. 19.30.Fredrikkekaffe med godt oppmøte og god stemning

Dordi Jorunn Halle Laurdag 7. september 2019

Laurdag ettermiddag var det for første gong denne hausten Fredrikkekaffe, og det vart ei retteleg triveleg handarbeidsstund. Nesten 20 kvinner var på plass i Sanitetshuset, og det var tydeleg at det var stas å møtast etter ferien. Kjekt var det også med nye fjes på Fredrikkekaffen.


KløverRUSLEtur og lunsj oppå Tjønnyrå

Dordi Jorunn Halle Laurdag 7. september 2019

Sanitetsforeninga inviterer måndag 9. september til KløverRUSLEtur og lusnj oppå Tjønnmyrå! Det blir først tur for den som vil, og etter turen blir det lunsj med grilling av pølse med tilbehør. Alle er velkomne!Kløverturen med befaring i Toåa tursti

Dordi Jorunn Halle Måndag 2. september 2019

Kløverturen denne fine første måndagen i september gjekk etter Toåa tursti. Det var spennande, for i delar av turstien var det stor aktivitet. No er arbeidet i full gang med å lage tursti med universell utforming langs Toåa; eit stort prosjekt som vil bli til stor glede for folk i bygda.


Kløvertur etter Toåa tursti

Dordi Jorunn Halle Sundag 1. september 2019

Sanitetsforeninga melder at det blir Kløvertur måndag 2. september. Oppmøte ved Hals/Matkroken og turstart derifrå kl. 11.00. Alle er velkomne til å bli med ut på tur!


Kjekt å treffast til Rusletur og lunsj!

Dordi Jorunn Halle Måndag 26. august 2019

Sanitetsforeninga inviterte til KløverRUSLEtur og lunsj i Sanitetshuset måndag 26. august. Det vart ein fin dag; sol frå skyfri himmel og vindstille – da er det riktig så fint å vera på Kvennsetørå!
Kløvertur – haustsesongen startar 19. august. Blir du med på tur?

Dordi Jorunn Halle Sundag 18. august 2019

Haustsesongen for Kløverturane i Todalen sanitetsforening startar måndag 19. august. Turen denne dagen går frå redskapshuset på Talgøgarden og innover skogsvegen til «Gammelreiret». Oppmøte ved Hals/Matkroken og samkjøring derfrå kl. 11:00. All er velkomne til å bli med ut tur!


Side 1 av 3712345...Siste »