Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar:Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Kristine Saksen Ulvund

Styremedlem: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Vara: Steffi Bohle og Dordi Jorunn Halle

Husstyret: Anne Helene Halset og Marit Sanden Søyset.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 15. mars 2018, 09:47

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 2812345...Siste »

Tid for maiblomster

Jon Olav Ørsal Laurdag 5. mai 2018

Eit sikkert vårteikn er Sanitetskvinnenes sal av maiblomster. I dag var May Elisabeth Holten på plass utafor Matkroken, der ho bydde fram fleire typar maiblomster. På biletet er det Marit S. Søyset som er kunde og sikrar seg maiblomster både til bilen og til jakkeslaget.


Maipynt med meining – laurdag kan du kjøpe maiblomst!

Dordi Jorunn Halle Torsdag 3. mai 2018

Laurdag 5. mai blir det salg av maiblomster framfor Hals, både bilblomster, krans og pin. Sanitetskvinnene har seld maiblomster sidan 1909, og har skaffa over 200 millionar kroner til inntekt for folkehelsa. I år går inntekta til arbeid til beste for barn og unge landet over.


Aksjonsveke: Hald Midt-Norge reint! Kløverturgjengen tok eit tak for miljøet.

Dordi Jorunn Halle Måndag 30. april 2018

I dag slo Kløverturgjengen til med «plogging»! Dei trimma og plukka søppel i strandområdet rundt Småbåthamna og litt utover Stranda. «I dag slo vi minst «tre fluger i ein smekk»: vi trimma, plukka søppel og hadde det kjekt i lag!» – slik oppsummerte dei ryddeøkta.


Russen gav, og russen fikk

Elinor Bolme Onsdag 25. april 2018

I dag har Surnadal Sparebank arrangert den årlege samankomsten for årets russekull i Surnadal. På 9. året blir alle russ, raude som svarte invitert til pizza, info og omsorg i forbiindelse med den årlege russefeiringa som no står for døra.


Kløvertur med strandrydding

Dordi Jorunn Halle Onsdag 25. april 2018

Årets strandryddedag er laurdag 5. mai og er ein del av strandryddeveka frå 30. april til 6. mai. Derfor blir Kløverturen måndag 30. april tur med strandrydding, – vi skal altså ut å «plogge» – både trimme og plukke søppel!


Dagar med variert aktivitet i Sanitetsforeniga

Dordi Jorunn Halle Tysdag 17. april 2018

Dei siste dagane har det vore variert aktivitet i Sanitetsforeninga med leseven i skulen fredag 13, april, dagen etter var det strikkekaffe og på måndag som vanleg Kløvertur. Og i dag er det Estlandsinnsamling.


Estlandsinnsamling

Dordi Jorunn Halle Fredag 13. april 2018

Sanitetsforeninga i Todalen arrangerer også denne våren innsamling av klede til folk i aldrar i Estland. Dette er eit samarbeid med Estlandsforeninga og ekteparet Jensvoll frå Rindal. Dagen for innsamling er onsdag 18. april frå klokka 16:00 til 19:00.


Siste strikkekafé

Elinor Bolme Tysdag 10. april 2018

Laurdag kl 13 blir vårens siste strikkekafé arrangert i Todalen Sanitetshus. Det er eit åpent arrangement for alle som har lyst til å treffast og ha det kjekt i lag. Med eller utan strikking eller anna handarbeid.


Kløvertur utover til Nessahaugen

Dordi Jorunn Halle Måndag 9. april 2018

Endeleg vart det litt i vår i lufta og mestå berre vegar slik at Kløverturgjengen kunne gå trygt og godt utan broddar og joggepiggskor – godt!


Kløverturen startar vårsesongen

Dordi Jorunn Halle Laurdag 7. april 2018

Måndag 9. april blir det Kløvertur – da er påskeferien slutt. Som vanleg er det oppmøte ved Hals og turen startar kl. 11.00.


Middag i Sanitetshuset

Dordi Jorunn Halle Tysdag 3. april 2018

Todalen sanitetsforening inviterer folk i bygda til middag i Sanitetshuset torsdag 12. april kl. 13:00. På menyen står «Kjøtt i mørke», kaffe og kaker.


Stor glede over bokgåve til Todalen oppvekstsenter

Dordi Jorunn Halle Fredag 16. mars 2018

Fredag fekk ungane ved Todalen oppvekstsenter overrekt ei gåve som skapte interesse, glede og engasjement; heile 56 nye bøker, 31 til barnehagen og 25 til skulen! Givaren var Sanitetsforeninga i Todalen.


Side 1 av 2812345...Siste »