Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar: Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Steffi Bohle

Styremedlemer: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Varamedlemer: Arndis Søyset og Solveig Glærum

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 9. juni 2020, 22:00

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Side 1 av 4612345...Siste »

Viktig bidrag frå Grasrotandelen

Jon Olav Ørsal Torsdag 21. januar 2021

Hos Norsk Tipping er det høve til å tilgodesjå lag og organisasjonar med ein såkalla grasrotandel. Det er du sjølv som bestemmer kven som skal tilgodesjåast, og det er 7,5% av speleomsetninga hos Norsk Tipping som blir bruka på den måten. Lag og organisasjonar kan registrere seg hos Norsk Tipping og bli godkjent som mottakar av grasrotandelen.  Her i Todalen er det Todalen Idrettslag som toppar tabellen, og tok i mot kr 39.160 i grasrotandel i fjor. 


Medlemsmøtet i Sanitetsforeninga er avlyst

Dordi Jorunn Halle Måndag 4. januar 2021

Todalen sanitetsforening ønsker alle eit riktig godt nytt år!

Det vart ein tung start på året 2021; men vi må å sjå framover med håp og optimisme er helsinga frå sanitetsforeninga.


Årets siste kløvertur

Dordi Jorunn Halle Måndag 30. november 2020

No tek kløverturen juleferie. Siste kløverturen i 2020 var lagt til Tjønnmyrane. 15 deltakarar gjekk tur og avslutta sesongen med triveleg samling i gapahuken. Men over nyttår blir det nye turar.


Siste Kløvertur i 2020

Dordi Jorunn Halle Sundag 29. november 2020

Todalen sanitetsforening inviterer til Kløvertur måndag 30. november. Start frå Hals/Matkroken kl. 11:00. Samling ved gapahuken oppe på Tjønnmyran ca. kl 11.15. 


Fotpleie i desember

Dordi Jorunn Halle Tysdag 24. november 2020

No er det tid for ein ny runde med fotpleie i Todalen sanitetshus. Fotterapeut Pan Promchart Hoset kjem måndag 7.  desember  og tysdag 8. desember. Det er mange ledige timar båe desse to dagane.


Utsett kløvertur

Dordi Jorunn Halle Sundag 22. november 2020

Sanitetsforeininga melder at kløverturen oppå Tjønnmyran måndag 23. november er utsett på grunn av ver- og føreforhold. Viss forholda ligg til rette for det, vil det bli sesongavslutning på Tjønnmyrå måndag 30. november.


Fin tur i Talgøhaugane

Dordi Jorunn Halle Måndag 16. november 2020

Måndag 16. november starta med trugande skyer i nordvest, men regnet heldt seg heldigvis utanfor Kammen og Kløverturgjengen fekk ein retteleg fin turdag.


Kløvertur til Svabu

Dordi Jorunn Halle Sundag 15. november 2020

Todalen sanitetsforening inviterer til Kløvertur 16. november i frå Talgøgarden til Svabu. Start frå Hals/Matkroken kl. 11:00. Alle er velkomne til å bli med ut på tur!


Trivelege Kløverturar på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Måndag 9. november 2020

Dei to første Kløverturane i november har vore lagt til Nordvik; her er det fine turområde og mange vegar og stiar ein kan gå gode turar etter. I tillegg er det solvendt, så haust og vår er det ekstra kjekt å gå tur på Nordvik.


Kløvertur til Haltbakkan

Dordi Jorunn Halle Sundag 8. november 2020

Todalen sanitetsforening inviterer til Kløvertur måndag 9. november. Start frå Matkroken/Hals kl. 11:00. Plana er å gå frå Rabbleet og utover til Haltbakkan. Alle er velkomne til å blir med ut på tur!


Kløvertur i Nordvikliene

Dordi Jorunn Halle Sundag 1. november 2020

Todalen sanitetsforening inviterer til Kløvertur måndag 2. november. Start frå Matkroken/Hals kl. 11:00. Samkjøring utover til Nordvik, personar i same «kohort» kan kjøre i lag. Turen startar frå parkeringsplassen i skogsvegen ovanfor Rabbleet. Alle er velkomne til å bli med ut på tur!


Todalen sanitetsforening med interessant og opplysande helsekveld

Dordi Jorunn Halle Tysdag 27. oktober 2020

Kommuneoverlege Bjørn Buan møtte ei lydhør forsamling i Ungdomshuset måndag kveld. Han kunne slå fast at akkurat no er det kontroll på smittesituasjonen i Surnadal, men koronasmitta kjem plutseleg og uventa, og alle smitteutbrot er ulike. Det absolutt viktigaste og tryggaste er å halde god avstand i sosiale situasjonar. Så pass på meteren!


Side 1 av 4612345...Siste »