Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordvik Grendalag

Medlemmer i Nordvik grendalag er alle som bor fra og med Åsbø til og med Gjeldnes.
Laget skal arbeide med saker av felles interesse for bygda.
Alle medlemmer som er fylte 16 år har stemmerett og kan velges.

Styret i 2021:

Leder:                          Odd Arild Sande
Nestleder:                   Palmer Vikan
Kasserer:                     Lina Skjerve Vatten
Sekretær:                     Tonje Kristin Vikan
Styremedlem:             Kenneth Sæterbø
1. Varamedlem:          Anna Ingeborg Nordvik
2. Varamedlem:          Ola J. Nordvik

Revisorer:                    Karin Åsbø og Sven Olav Svinvik
Valgkomite:                 Anne Mari Eilertsen og Rune Måøy

Først publisert: 28. mars 2011, 02:00 - Sist oppdatert: 18. april 2021, 16:16

Nyheter knytta til Nordvik Grendalag

Bra respons på Nordvik Grendalag sin digitale basar

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 21. november 2021

Nordvik Grendalag fekk god respons på sin digitale basar. Totalt vart det selde grendalaget 650 lodd. I dag var det trekning i den digitale basaren, og alle gevinstane vil bli delt ut til vinnarane. Styret i Nordvik Grendalag takkar alle som har kjøpt lodd og støtta grendalaget.  Trekningslista ser du nedanfor: eller her som pdf-fil: […]


Nordvik: Grendalagsbasaren blir digital

Jon Olav Ørsal Fredag 19. november 2021

Den tillyste basaren i Nordvik Forsamlingshus blir digistal  – med loddsal via Vipps nr 98505.  Det er koronasituasjonen som gjer at den fysiske basaren blir avlyst og endra til eit digitalt arrangement.  – Dermed kan loddsalet pr Vipps 98505 foregå heilt til kl 15.00 på søndag 21. november.


St. Hansfeiring med loddtrekning på Nordvik

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 24. juni 2021

Nordvik Grendalag har hatt Sommarlotteri. Lotteriet hadde trekning under St. Hans-feiringa i går kveld. St. Hans-feiringa på Nordvik var i år lagt til Røs-Slettneset og samla knapt 50 personar, sjølv om vêret var litt grått og vått.  


Turstien til Snyta er ferdig «oppgradert».

Jon Olav Ørsal Sundag 13. juni 2021

Dei siste veken har det pågått dugnadsarbeid på turstien opp til Åsbøsnyta.  Det er trimgruppa i I.L. Søya og iherdige deltakarar frå Nærmiljøet på Nordvik som har lagt ned ein stor innsats for å gjøre tuyrstien betre. Det er lagt ut plankar for å gå på, og det er laga mange små grøfter for å lede vekk vatnet frå stien. 


Dugnadsarbeid på stien til Snytå

Jon Olav Ørsal Onsdag 26. mai 2021

Samarbeidsprosjektet om turstien opp til Snytå er god i gang med dugnadsarbeidet. Tysdag kveld var det 12 personar som deltok på dugnaden som Nordvik Grendalag og I.L. Søya arrangerte i lag.  Ingrid Røe inviterte heile gjengen til hytta deira, «Sveinebu», og der vart det traktering.


Dugnad på stien til Åsbøsnyta

Jon Olav Ørsal Torsdag 20. mai 2021

Trimgruppa i I.L. Søya i samarbeid med Nordvik Grendalag inviterer tysdag 25. mai til dugnad på stien opp til Åsbøsnyta.  Dugnadsarbeidet startar kl 18:00.  Det trengs å drenere bort vatn og legge ut plank på våte myrparti, melder Nordvik Grendalag som håpar på bra deltaking både frå medlemane i I.L. Søya og frå Nordvikgardaingane.


Nordvik grendalag møter våren

Jon Olav Ørsal Fredag 7. mai 2021

Nordvik Grendalag har hatt styremøte og lagt planer for våren.  Aktivitetane i grendalaget har vore sterkt påverka av koronasituasjonen og fokus på å unngå smittespreiing, men no ser styret lys i tunellen og håper det blir litt meir fart etterkvart.


Avlyser påskearrangementet på Nordviksetra

Jon Olav Ørsal Onsdag 24. mars 2021

Frå styret i Nordvik Grendalag har vi fått melding om at grendalaget følgjer oppfordringa til regjeringa om å avlyse alle planlagte arrangement på grunn av koronasituasjonen.


Odd Arild Sande valt til ny leiar i Nordvik Grendalag

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 10. mars 2021

Tysdag kveld var det årsmøte i Nordvik Grendalag. i Nordvik forsamlingshus. På grunn av koronasituasjonen var det påmelding i forkant, spriting av hender når ein kom og dro. Møtedeltakarane var òg plassert med god avstand til kvarandre. Kaffebrøda kom innpakka frå butikk, så ein kan trykt seie alle smittevernreglane var godt ivaretekne under årsmøtet. Odd Arild Sande vart valt til ny leiar etter Oddvar Mikkelsen. 


Nordvik Grendalag – årsmøte 9.mars

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 2. mars 2021

Torsdag 9.mars klokka 20:00 har Nordvik Grendalag årsmøte i forsamlingshuset. På grunn av koronasituasjonen ønsker grendalaget at folk melder seg på til årsmøtet. Påmelding skal sendast på SMS til Tonje Kristin Vikan på telefon 918 64 878 innan fredag 5.mars. 


Lysglimt i mørketida på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Torsdag 3. desember 2020

Slik tida er no er, blir det heller ingen sosiale samlingar på Nordvik i adventstida 2020, alt er avlyst. Men styret i Grendalaget oppfordra sambygdingane sine til å ta på refleksvestar, gå ut på tur og legge turen om Forsamlingshuset torsdag kveld. Styret lova da «et lite lysglimt i denne ellers mørke tida».


Nordvik Grendalag med digital basar!

Dordi Jorunn Halle Sundag 29. november 2020

Nordvik Grendalag minner om den digitale basaren. Siste dag for loddkjøp er 3. desember.
Nordvik Grendalag melder at i år blir førjulsbasaren på Nordvik digital. Ein kan alt kjøpe lodd ved å VIPPSE til 98505. Prisen for eit lodd er 50 kroner. Det er viktig å skrive namn på meldinga når ein vippsar. Loddsalet har alt starta, og ein kan kjøpe lodd fram til 3. desember. Trekking ved styret Grendalaget i 7. desember.