Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordvik Grendalag

Medlemmer i Nordvik grendalag er alle som bor fra og med Åsbø til og med Gjeldnes.
Laget skal arbeide med saker av felles interesse for bygda.
Alle medlemmer som er fylte 16 år har stemmerett og kan velges.

Styret i 2021:

Leder:                          Odd Arild Sande
Nestleder:                   Palmer Vikan
Kasserer:                     Lina Skjerve Vatten
Sekretær:                     Tonje Kristin Vikan
Styremedlem:             Kenneth Sæterbø
1. Varamedlem:          Anna Ingeborg Nordvik
2. Varamedlem:          Ola J. Nordvik

Revisorer:                    Karin Åsbø og Sven Olav Svinvik
Valgkomite:                 Anne Mari Eilertsen og Rune Måøy

Først publisert: 28. mars 2011, 02:00 - Sist oppdatert: 18. april 2021, 16:16

Nyheter knytta til Nordvik Grendalag

Nordvik grendalag møter våren

Jon Olav Ørsal Fredag 7. mai 2021

Nordvik Grendalag har hatt styremøte og lagt planer for våren.  Aktivitetane i grendalaget har vore sterkt påverka av koronasituasjonen og fokus på å unngå smittespreiing, men no ser styret lys i tunellen og håper det blir litt meir fart etterkvart.


Avlyser påskearrangementet på Nordviksetra

Jon Olav Ørsal Onsdag 24. mars 2021

Frå styret i Nordvik Grendalag har vi fått melding om at grendalaget følgjer oppfordringa til regjeringa om å avlyse alle planlagte arrangement på grunn av koronasituasjonen.


Odd Arild Sande valt til ny leiar i Nordvik Grendalag

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 10. mars 2021

Tysdag kveld var det årsmøte i Nordvik Grendalag. i Nordvik forsamlingshus. På grunn av koronasituasjonen var det påmelding i forkant, spriting av hender når ein kom og dro. Møtedeltakarane var òg plassert med god avstand til kvarandre. Kaffebrøda kom innpakka frå butikk, så ein kan trykt seie alle smittevernreglane var godt ivaretekne under årsmøtet. Odd Arild Sande vart valt til ny leiar etter Oddvar Mikkelsen. 


Nordvik Grendalag – årsmøte 9.mars

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 2. mars 2021

Torsdag 9.mars klokka 20:00 har Nordvik Grendalag årsmøte i forsamlingshuset. På grunn av koronasituasjonen ønsker grendalaget at folk melder seg på til årsmøtet. Påmelding skal sendast på SMS til Tonje Kristin Vikan på telefon 918 64 878 innan fredag 5.mars. 


Lysglimt i mørketida på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Torsdag 3. desember 2020

Slik tida er no er, blir det heller ingen sosiale samlingar på Nordvik i adventstida 2020, alt er avlyst. Men styret i Grendalaget oppfordra sambygdingane sine til å ta på refleksvestar, gå ut på tur og legge turen om Forsamlingshuset torsdag kveld. Styret lova da «et lite lysglimt i denne ellers mørke tida».


Nordvik Grendalag med digital basar!

Dordi Jorunn Halle Sundag 29. november 2020

Nordvik Grendalag minner om den digitale basaren. Siste dag for loddkjøp er 3. desember.
Nordvik Grendalag melder at i år blir førjulsbasaren på Nordvik digital. Ein kan alt kjøpe lodd ved å VIPPSE til 98505. Prisen for eit lodd er 50 kroner. Det er viktig å skrive namn på meldinga når ein vippsar. Loddsalet har alt starta, og ein kan kjøpe lodd fram til 3. desember. Trekking ved styret Grendalaget i 7. desember.


Feiret St Hans med bål og grilling

Sverre Kjølstad Onsdag 24. juni 2020

Som vanlig var det samling i Røe-fjæra for St. Hans feiring også i år.  – Det ser ut som Lisabet og Kennet viderefører tradisjonen til Ingrid og Ola, og stiller det fine uteområdet til disposisjon for grendalaget. Oppmøtet var svært bra med ca. 60-70 deltakere. Værgudene viste seg også fra sin beste side med fin temperatur og en disig sol. Grendalaget stilte med varme griller, og da var det bare finne fram medbragt og sette i gang med grillingen.


Sankthansfeiring på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Måndag 22. juni 2020

Nordvik grendalag melder at det blir sankthansfeiring i Røeslettneset tysdag 23. juni kl. 18:00. Det blir bålbrenning og grilling.


Vårdugnad på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Onsdag 20. mai 2020

Onsdag kveld arrangerte Nordvik Grendalag vårdugnad på lekeplassen i Sollia, ved forsamlingshuset og Øygarden Stadion. Oppmøtet var svært bra, og arbeidet gikk raskt unna på begge plassene.


Stor byggeaktivitet på Nordvik

Sverre Kjølstad Sundag 26. april 2020

STOR BYGGEAKTIVITET PÅ NORDVIK
I det nye boligfeltet på Øygarden har to familier flyttet inn i nytt hus, mens det tredje nærmer seg innflytting. På samme plassen er også to hytter kommet langt. Tore Polden kjøpte seg tomt av Ola J. Nordvik i Sollifeltet, og startet rydding av tomta på september i fjor. Tore har sine aner fra Nordvik, så det er både rett og rimelig at han vil bygge seg hus her.


Årsmøte i Nordvik grendalag

Sverre Kjølstad Tysdag 3. mars 2020

I overkant av 20 personer møtte fram da Nordvik Grendalag avviklet sitt årsmøte i forsamlingshuset mandag kveld. Leder Karin Åsbø ønsket velkommen, og gjekk rett over på saklisten. Godkjenning av innkalling og sakliste ble vedtatt uten anmerkning, og til ordstyrer og referent ble leder og sekretær valgt. Årsmeldingen ble referert av sekretær Lisabeth Sæterbø, og regnskapet av kasserer Tore Svinvik. Begge godkjent uten bemerkning.


Skikkeleg pådrift for turstiprosjektet

Jon Olav Ørsal Laurdag 18. januar 2020

Dei siste par månadene har prosjektet Toåa tursti kome i skuggen av julefeiringa, men no blir det full rulle utover våren, fortel Elinor Bolme som er ein av initiativtakarane for prosjektet. Laurdag var det dugnad, der skogrydding stod på dagsorden. Rundt 20 deltakarar på dugnad denne laurdag føremiddagen er heilt storarta, seier Nils Ove Bruset som er leiar i Todalen I.L. som står attafor prosjektet som største bidragsytar.