Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordvik Grendalag

Medlemmer i Nordvik grendalag er alle som bor fra og med Åsbø til og med Gjeldnes.
Laget skal arbeide med saker av felles interesse for bygda.
Alle medlemmer som er fylte 16 år har stemmerett og kan velges.

Styret i 2022:

Leder:                          Ola J. Nordvik
Nestleder:                   Palmer Vikan
Kasserer:                     Lina Skjerve Vatten
Sekretær:                     Tonje Kristin Vikan
Styremedlem:             Kenneth Sæterbø
1. Varamedlem:          Anna Ingeborg Nordvik
2. Varamedlem:          Andreas Holten

Først publisert: 28. mars 2011, 02:00 - Sist oppdatert: 12. april 2022, 09:57

Nyheter knytta til Nordvik Grendalag

Førjulsbasar på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Laurdag 26. november 2022

Nordvik Grendalag arrangerer førjulsbasar i Nordvik forsamlingshus søndag 27.november.


Nytt utlopp i Åsbøsnota

Jon Olav Ørsal Fredag 12. august 2022

Utpå ettermiddagen for eit par dagar sia var det eit nytt utlopp frå Åsbøsnyta. Denne gongen var det på framsida, i hamrane ovafor Åsbøen og Sjøleet. Ein stor stein – kanskje mellom 1 og 2 m3 kom heilt ned mot kulturbeita som høyrer Åsbøen til, og var liggande rundt 100 meter ovafor vegen, like ovafor Sjøleet.


Friska oppatt historia om vegane i Åsbøhauan, med avslutning i Sjøtrøa.

Jon Olav Ørsal Måndag 6. juni 2022

Det er tydeleg at vandring i lokalhistoria er populært for folk som har levd ei stund. Denne gongen var det vegane i Åsbøhauan og innover til Sjøleet, og vidare ned til Sjøtrøa som var tema da Nordvik Grendalag, Stangvik historielag og Todalen historielag inviterte. I det fine vêret var det rundt 50 deltakarar som møtte ved Åsbøsommarfjøset, for å bli med på vandringa som starta i Åsbøhauan, og gjekk etter gammelvegen opp til Åsbøen


Dugnad ved den nye småbåthamna på Nordvik

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 14. mai 2022

I dag arrangerte Nordvik Båtforening og Nordvik Grendalag dugnad i området der den nye småbåthamna på Nordvik skal byggast. 20 personar møtte opp for å vere med på Dugnadan. Per E. Gjeldnes Maskin stilte med gravemaskin, medan Kristoffer Nordvik og Ola J. Nordvik stilte med traktor og hengar. 


Nordviksetra: – det 92. seterrennet i mål

Sverre Kjølstad Torsdag 14. april 2022

Ca. 100 personer hadde møtt fram på skjærtorsdag til det 92. rennet på Nordviksetra. Pga. koronapandemien vart det ikke arrangert renn i 2020 og 2021. Opprinnelig var det langrenn og hopp som stod på programmet i mange år, med oppsatt pokal som måtte tas 3 ganger før man fikk den til odel og eie i langrennet, og det var beste tid som avgjorde. De siste årene har det vært idealtid, og seier til den som kommer nærmest den tiden


Seterrennet på Nordviksetra på torsdag

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 12. april 2022

Nordvik grendalag inviterer torsdag 14. april, i tradisonen tru, til Seterrenn på Nordviksetra. Ola J. Nordvik køyrer traktor med hengar frå Øygarden klokka 11:00. Dersom det er behov, køyrer han fleire turar. 


Ola J. Nordvik ny leiar i Nordvik Grendalag

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 25. februar 2022

Torsdag kveld var det årsmøte i Nordvik Grendalag i Nordvik forsamlingshus. Her vart Ola J. Nordvik valt til ny leiar etter Odd Arild Sande. I tillegg til vanlege årsmøtesaker som årsmelding, rekneskap og val, var renovering av Nordvik forsamlingshus oppe som sak. Her vart det bestemt at det i første omgang blir skifta kjøkkeninnreiing. 


Nordvik Grendalag kallar inn til årsmøte

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 17. februar 2022

Nordvik Grendalag kallar inn til årsmøte i Nordvik forsamlingshus torsdag 24. februar klokka 20:00. I tillegg til dei vanlege årsmøtesakene vil det bli sak om eventuell renovering av forsamlingshuset og orientering om arbeidet med småbåthamn. Andre saker ein ønsker behandla på årsmøtet, må sendast på SMS til 918 64 878 (Tonje Kristin) innan fredag 18. februar. 


Må det ryddes etter Gydas herjing?

Jon Olav Ørsal Fredag 11. februar 2022

Langs stranda på Nordvik er det mykje trær og buskas i fjæra, som er etterlatenskaper etter ekstremvêret Gyda som var for eit par veker sia.  No lurar Odd Arild Sande og fleire med han på om det er fleire plassar at fjæra er rota til, slik at det kanskje har vore formålstjenleg med ei koordinering av ryddeinnsatsen.


Bra respons på Nordvik Grendalag sin digitale basar

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 21. november 2021

Nordvik Grendalag fekk god respons på sin digitale basar. Totalt vart det selde grendalaget 650 lodd. I dag var det trekning i den digitale basaren, og alle gevinstane vil bli delt ut til vinnarane. Styret i Nordvik Grendalag takkar alle som har kjøpt lodd og støtta grendalaget.  Trekningslista ser du nedanfor: eller her som pdf-fil: […]


Nordvik: Grendalagsbasaren blir digital

Jon Olav Ørsal Fredag 19. november 2021

Den tillyste basaren i Nordvik Forsamlingshus blir digistal  – med loddsal via Vipps nr 98505.  Det er koronasituasjonen som gjer at den fysiske basaren blir avlyst og endra til eit digitalt arrangement.  – Dermed kan loddsalet pr Vipps 98505 foregå heilt til kl 15.00 på søndag 21. november.


St. Hansfeiring med loddtrekning på Nordvik

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 24. juni 2021

Nordvik Grendalag har hatt Sommarlotteri. Lotteriet hadde trekning under St. Hans-feiringa i går kveld. St. Hans-feiringa på Nordvik var i år lagt til Røs-Slettneset og samla knapt 50 personar, sjølv om vêret var litt grått og vått.