Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Båtforening

Todalen Båtforening står for drift og utleie av båtplass i båthavna på Kvendset.

Styret i 2015:

Ledar: Bjørn Hauglann

Sekretær: Nils Ove Bruset
Kasserar: Rune Moe
Styremedlem: Finn Ranes
Styremedlem: Lars Stensby

Valgkomite: Asgeir Longva og Anders Talgø

Revisorar: Gudmund I Kvendset og Anders Talgø

Havnesjef: Finn Ranes

Her kan du laste ned vedtekter for Todalen Båtforening

 

Først publisert: 7. juni 2011, 20:45 - Sist oppdatert: 5. juni 2016, 20:38

Nyheter knytta til Todalen Båtforening

Hold orden i båthamna

Jon Olav Ørsal Sundag 21. juni 2020

Vi har ei fint område for  båthamn og badeplass i Sissigrenda.  Der må alle hjelpe til og holde orden og rydde etter seg. Todalen Båtforening oppfordrar alle som har båttilhengar parker i området ved båthamna om å hente dei heim snarest mulig. Det er styret i båtforeninga som melder dette.    


Todalen båtforening utsetter årsmøtet

Jon Olav Ørsal Laurdag 11. april 2020

Styret i Todalen båtforening har bestemt at årsmøtet i år skal utsettes inntil Koronaviruset ikke lenger utgjør en trussel, skriv leder Lars iStensby i en pressemelding.
Etter vedtektene skal årsmøtet avholdes innen slutten av april, hvert år. I år så er det foreløbig ikke forsvarlig å samles til årsmøte, og styret har enda ikke kommet frem til en alternativ, trygg måte, å avholde årsmøte på


Død sel – sjeldan gjest i småbåthamna

Jon Olav Ørsal Fredag 27. juli 2018

Fredag vart det funne ein død selunge på yttersida av småbåthamna på Kvennset. Området rundt småbåthamna, der elva og fjorden møtes, er hyppig bruka til bading og det var badegjestar som oppdaga den døde selungen som låg i flomålet.


Årsmøte i Todalen Båtforening

Elinor Bolme Tysdag 13. mars 2018

Også Todalen Båtforening gjer seg klar til det årlege årsmøtet. Det blir på Pakkhuset Pub søndag 8. april melder styret:


Fin Kløvertur til Kårvatn

Dordi Jorunn Halle Måndag 4. september 2017

Første måndagen i september vart nok ein finversdag med godt og lagleg turver; passeleg med sol og varme. Bortimot 20 personar var med på dagens Kløvertur på Kårvatn.


Årmøte i Todalen Båtforening

Jon Olav Ørsal Måndag 19. juni 2017

Todalen Båtforening kallar inn sine medlemar til årsmøte måndag 26. juni, og det skjer på Gammelfabrikken på kl 20:00. På sakslista står vanlege årsmøtesaker.


Springflo, men ingen rekord…

Jon Olav Ørsal Onsdag 16. november 2016

Etter værmeldinga har det vore varsel om høg vasstand i dag, med 50 cm over normal vasstand her på Indre Nordmøre. Men det vart slett ingen rekord, sjølv om det etter kvart vart mykje vatn


Årsmøte i Todalen Båtforening

Jon Olav Ørsal Sundag 5. juni 2016

Todalen Båtforening kallar inn sine medlemar til årsmøte fredag 17. juni, og det skjer på Båthamna på Kvennset kl 19.30. På sakslista står vanlege årsmøtesaker, men også iinvesteringer som er planlagt.


Stormflo uten storm

Jon Olav Ørsal Fredag 13. november 2015

For fredag og laurdag er det Obs!-varsel for Møre og Romsdal på Yr.no.  Det er meldt storm på kysten, med tilhørande høg flo.  Etter meldinga blir floa på det høgaste laurdag føremiddag, med 60-75 cm over normalen. Vi tok ein runde fredag i 12-tida, da floa var på det høgaste, og det var slettes ikkje […]


M/Y Karima fra Bermuda i Todalen på visitt

Elinor Bolme Tysdag 1. september 2015

I ettermiddag var det kanskje fleire i Todalen som la merke til den store motor yatchen som kom inn fjorden og sette anker utanfor Heggerneset. Kva oppdrag yatchen Karima har her i vårt farvann er uviss, men ein heilt ok livbåt vart senka og kom inn i småbåthavna for å sjå seg om. Turen gjekk også over fjorden mot Toalsøra for ein inspeksjon mens todalen.no var i småbåthamna. Båten seglar under Bermuda sitt flagg, og har heimehavn i Hamilton, og er i følge Marine Traffic på veg til Brofjorden i Sverige frå Kristiansund Havn.


Todalen båtforening forbereder ny sesong

Jon Olav Ørsal Måndag 14. april 2014

Fredag hadde medlemmene i Todalen Båtforeninging årsmøtesamling på Pakkhuset Kro. Foreningen har i løpet av de siste par årene renovert småbåtanlegget og har i dag et flott anlegg på Kvennset, der de fleste plassene er leid ut. Styret fikk fornyet tillit, der Bjørn Hauglann tar over ledervervet etter Lars Stensby som blir ny styremedlem, skriver lars Stensby i en melding til Todalen.no


Nye fortøyninger på plass i båthavna

Nye fortøyninger på plass i båthavna

Lars Stensby Sundag 2. juni 2013

Todalen Båtforening har montert nye fortøyninger på bryggeanlegget. Lørdag hadde noen av foreningens medlemmer satt av tiden til å montere nye fortøyninger. Dugnadsinnsatsen ble ledet av nytilsatt havnesjef Dan Roger Pedersen. Under stormen Dagmar ble bryggeanlegget satt i bevegelse slik at fortøyningstrossene ble strukket, og mange ble slitt av. De trossene som berget stormen, har såpass redusert styrke at de må skiftes.

Les heile saka