Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Båtforening

Todalen Båtforening står for drift og utleie av båtplass i båthavna på Kvendset.

Styret i 2021:

Ledar: Bjørn Hauglann

Sekretær: Nils Ove Bruset
Kasserar: Rune Moe
Styremedlem: Steinar Frøystad
Styremedlem: Lars Stensby

Valgkomite: Asgeir Longva og Anders Talgø

Revisorar: Gudmund I Kvendset og Anders Talgø

Her kan du laste ned vedtekter for Todalen Båtforening

 

Først publisert: 7. juni 2011, 20:45 - Sist oppdatert: 13. august 2021, 09:20

Nyheter knytta til Todalen Båtforening

Todalen båtforening kallar inn til årsmøte

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 22. juli 2022

Todalen båtforening kallar inn til årsmøte 2022. Årsmøtet blir halde ved båghamna i Sissigrenda søndag 14. august klokka 18:00. Saker ein ønsker å få behandla på årsmøtet, må sendast laiar Bjørn Hauglann på e-post: bjorn.hauglann@talgo.no eller ta kontakt på mobil: 913 38 0 51. 


Badeplassen nyflidd

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 25. juni 2022

I går kom varmen, og Todalen Båtforening var ute med graskløpparen og fekk slått graset på badeplassen i Sissigrenda. Så da kan badesesongen ta til, men det er ikkje meldt om dei heilt store badetemperaturane enda, men den kjem nok med varmen!


Muddring av innkjøringa til båthamna

Jon Olav Ørsal Fredag 13. august 2021

I går starta arbeidet med å muddre innløpet til båthamna i Sissigrenda.  Bjørn Hauglannn som er leiar i Todalen båtforening fortel at utløpet av Toåa dregmed seg masse som legges igjen ved innløpet til båthamna, og dette blir rekna som vedlikehald som må gjerast ein og annan gongen.  Det er Per E. Gjeldnes Maskin som er utøvande entreprenør for dette prosjektet.


Todalen Båtforening inviterer sin medlemmer til årsmøte

Jon Olav Ørsal Tysdag 4. mai 2021

Todalen Båtforening inviteerer sine medlemmer til årsmøte tirsdag 18. mai kl 19:00, og det skjer på Gammelfabrikken i Brusetmarka.  På agendaen for årsmøtet står vanlige årsmøtesaker. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må meldes inn til styret v/formannen innen 10. mai 2021.


Satsar både på snøre og nattstått bruk

Jon Olav Ørsal Torsdag 15. april 2021

Vi trefte to karer som heldt på og rigga seg for fiskri i småbåthamna no i kveld.  Dei skulle ut og sette garn, og så skulle dei fiske med snøre etterpå.  Det har vore «nåkkån loinne» fiskeri den siste tida – best fangst med småsei og storsei og litt torsk.


Hold orden i båthamna

Jon Olav Ørsal Sundag 21. juni 2020

Vi har ei fint område for  båthamn og badeplass i Sissigrenda.  Der må alle hjelpe til og holde orden og rydde etter seg. Todalen Båtforening oppfordrar alle som har båttilhengar parker i området ved båthamna om å hente dei heim snarest mulig. Det er styret i båtforeninga som melder dette.    


Todalen båtforening utsetter årsmøtet

Jon Olav Ørsal Laurdag 11. april 2020

Styret i Todalen båtforening har bestemt at årsmøtet i år skal utsettes inntil Koronaviruset ikke lenger utgjør en trussel, skriv leder Lars iStensby i en pressemelding.
Etter vedtektene skal årsmøtet avholdes innen slutten av april, hvert år. I år så er det foreløbig ikke forsvarlig å samles til årsmøte, og styret har enda ikke kommet frem til en alternativ, trygg måte, å avholde årsmøte på


Død sel – sjeldan gjest i småbåthamna

Jon Olav Ørsal Fredag 27. juli 2018

Fredag vart det funne ein død selunge på yttersida av småbåthamna på Kvennset. Området rundt småbåthamna, der elva og fjorden møtes, er hyppig bruka til bading og det var badegjestar som oppdaga den døde selungen som låg i flomålet.


Årsmøte i Todalen Båtforening

Elinor Bolme Tysdag 13. mars 2018

Også Todalen Båtforening gjer seg klar til det årlege årsmøtet. Det blir på Pakkhuset Pub søndag 8. april melder styret:


Fin Kløvertur til Kårvatn

Dordi Jorunn Halle Måndag 4. september 2017

Første måndagen i september vart nok ein finversdag med godt og lagleg turver; passeleg med sol og varme. Bortimot 20 personar var med på dagens Kløvertur på Kårvatn.


Årmøte i Todalen Båtforening

Jon Olav Ørsal Måndag 19. juni 2017

Todalen Båtforening kallar inn sine medlemar til årsmøte måndag 26. juni, og det skjer på Gammelfabrikken på kl 20:00. På sakslista står vanlege årsmøtesaker.


Springflo, men ingen rekord…

Jon Olav Ørsal Onsdag 16. november 2016

Etter værmeldinga har det vore varsel om høg vasstand i dag, med 50 cm over normal vasstand her på Indre Nordmøre. Men det vart slett ingen rekord, sjølv om det etter kvart vart mykje vatn