Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Grendalag

Todalen Grendalag er medlem av todalen .no

Først publisert: 22. juni 2019, 07:23 - Sist oppdatert: 24. juni 2019, 21:44

Nyheter knytta til Todalen Grendalag

Side 1 av 3123

Kveldens årsmøte utsett

Elinor Bolme Torsdag 12. mars 2020

Kveldens årsmøte i Todalen grendalag er utsett på ubestemt tid melder leiar Bjørn Gunnar Ansnes.Årsmøte i Todalen Grendalag

Elinor Bolme Torsdag 30. januar 2020

Det blir med dette kalla inn til årsmøte i Todalen Grendalag torsdag den 12.mars kl. 19:00 i Todalen ungdomshus.


Skikkeleg pådrift for turstiprosjektet

Jon Olav Ørsal Laurdag 18. januar 2020

Dei siste par månadene har prosjektet Toåa tursti kome i skuggen av julefeiringa, men no blir det full rulle utover våren, fortel Elinor Bolme som er ein av initiativtakarane for prosjektet. Laurdag var det dugnad, der skogrydding stod på dagsorden. Rundt 20 deltakarar på dugnad denne laurdag føremiddagen er heilt storarta, seier Nils Ove Bruset som er leiar i Todalen I.L. som står attafor prosjektet som største bidragsytar.


Evaluerte feiringa av nasjonaldagen

Jon Olav Ørsal Tysdag 7. januar 2020

Det hører med til oppgåva til komiteen som står for feiringa av nasjonaldagen å evaluere arrangementet. Tysdag kveld var 2019-komiteen samla på kantina på Talgø for å evaluere både arrangementet og for å godkjenne rekneskapet frå arrangementet. Leier i 17. maikomiteen Rune Moe var godt nøgd med arrangementet, som var vellukka og som kom ut med eit moderat overskot etter at alle kostnader var betalt


Tenner lysa søndag kveld

Jon Olav Ørsal Fredag 20. desember 2019

Søndag kveld kl. 18 er tida for å tenne lysa på Todalspålen (eller minipålen som enkelte kallar han) Det beste utkikspunktet er kanskje moloen i Båthamna, trur arrangøren.


Todalspålen og sånn – siste nytt..

Jon Olav Ørsal Onsdag 18. desember 2019

Det er ikkje alle rekordforsøka som lykke ved første forsøk – men vi har prøvd. Men juletre med lys og lenkjer det blir det. – Men årets utgåve blir på 12 meter, men likevel eit av dei høgaste juletrea i kommunen, smiler Erling Talgø, som har vore primus motor for prosjektet.


No stig spenninga på Holmen!

Jon Olav Ørsal Laurdag 14. desember 2019

No nærmar det seg julegrantenning på Holmen. Heile pålen ligg no i horisontalt vater og er klar til å bli heva. Vi har hatt Erling Talgø på telefon no i kveldinga, og han har god tru på at pålen kjem opp i løpet av morgondagen, men han seier at dette er ein krevjande jobb og at montørgjengen treng fred og ro for å få til dette.


På Holmen: Montering av Todalspålen er i gang – OPPDATERT

Jon Olav Ørsal Laurdag 7. desember 2019

I dag starta det fysiske arbeidet med å montere Todalspålen som skal bli Noregs høgste juletre på ein holme. I dag tidleg var det samling til svart kaffe og konfekt, og briefing for arbeidet med montering av sjølve Todalspålen. Det er Sollid Mek. som har laga fundament og påle, og ei stor stjerne som skal stå i toppen av pålen. Etter ein rask gjennomgang av prosjektet så starta arbeidet.


Julegrantenning med ny vri

Jon Olav Ørsal Laurdag 30. november 2019

Laurdag ettermiddag var det julegrantenning i julegata på Kvennset. I år var det ny vri på arrangementet, og det va sett opp eit handletelt og arrangert julemarked. Det var nok suksess, for det trekte ekstra mykje folk til arrangementet og skikkeleg god julestemning med ekte julenissar.


Klart for julegrantenning

Jon Olav Ørsal Laurdag 30. november 2019

I går kveld og i føremiddag har det vore stort engasjement på juletorgfronten. Julegrantenninga skal foregå ved Matkroken/Heitt & Svett, og nytt i år er at det blir torgsal i tilknyting til arrangementet. Det blir start på julegrantenninga kl. 16.15 – altså etter at butikken er stengt.


Vellukka og triveleg julebord

Jon Olav Ørsal Sundag 24. november 2019

Laurdag kveld inviterte Todalen IL og Todalen grendalag sine sambygdinger til julebordsfeiring i Todalen Ungdomshus. Med komite og gjestar var det no eit godt 60-tals som vart traktert med prima julemat – fleire variantar med ribbe, pinnekjøtt og mykje anna godt – og riskrem til dessert etterpå.


Side 1 av 3123