Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordvik Grendalag

Medlemmer i Nordvik grendalag er alle som bor fra og med Åsbø til og med Gjeldnes.
Laget skal arbeide med saker av felles interesse for bygda.
Alle medlemmer som er fylte 16 år har stemmerett og kan velges.

Styret i 2016:

Leder : Åsgeir Frydenlund
Nestleder : Karin Åsbø
Sekretær : Rune Måøy
Kasserer :Anita Brøske Nordvik
Styremedlem : Anja Nordvik
1. varamedlem : Trond Svinvik
2. varamedlem : Nina Vikan
Revisorer:  Odd Arild Sande og Per P. Gjeldnes
Valgkomite: Line Strandheim og Andreas Bele

Først publisert: 28. mars 2011, 02:00 - Sist oppdatert: 3. mai 2017, 11:03

Nyheter knytta til Nordvik Grendalag

Side 1 av 812345...Siste »

Kantslåtten ferdig for i år?

Jon Olav Ørsal Tirsdag 19. september 2017

Sverre Kjølstad har mange jarn i elden – eit av dei er kantslått og rydding av gras og kratt rundt informasjonsskilta som viser veg til Åsbåsnyta og til Sula. Måndag trefte i Sverre i full gang med kantklipparen på avkjørselen uti Rabbå, der skogsbilvegen i retning Snytå tek av.  


Historisk bygg oppført på Nordvik

Sverre Kjølstad Søndag 17. september 2017

«Holenstua» ble laftet på Dovre i 1762, og flyttet til gården Holen Nordre i Folldal i 1859, og siden til Stormoegga skiarena i 1986. Huset har en grunnflate på ca. 50 kvm. + svalgang, og er i 2 etasjer hvor første etasje har ett stort rom, og andre etasje er delt i to like store rom. Folldal Idrettsforening ønsket å selge huset, og salgssummen ville i sin helhet bli brukt til et nytt servicebygg i idrettsforeningen`s skianlegg. Bygget ble lagt ut for salg, og kjøperen var en person fra Holmestrand.


17. mai på Nordvik 2017

Sverre Kjølstad Onsdag 17. mai 2017

Det var med bange anelser 17. mai komiteen gjekk til sengs i går kveld, da regnelingene sto i kø utover kvelden. I morgentimene i dag var det også noe duskregn, og etterpå kom skodda sigende. Men utover formiddagen ble det revner i skydekket, og sola tittet etter hvert fram.


17. på Nordvik – her er programmet

Jon Olav Ørsal Fredag 12. mai 2017

Da er også programmet for feiringa av nasjonaldagen på Nordvik klart. Programmet startar med tradisjonelt folketog frå Oppistua og innover til forsamlingshuset. Vidare blir det tale for dagen og servering av sodd og anna mat før arrangementet fortsett med leikar på Øygarden stadion.


Saueslepp i Gammelstua på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Søndag 7. mai 2017

Søndag 7. mai inviterte Oddvar Mikkelsen med familie til saueslepp i Gammelstua. Det var ikkje berre sauene som fekk sleppe ut av fjøset etter ein lang vinter, men også geitene. Mykje folk – både små og store – hadde møtt opp, og det var både livleg og trivlege i tunet i Gammelstuå.


Årsmøte i Nordvik grendalag

Dordi Jorunn Halle Onsdag 26. april 2017

Nordvik grendelag hadde årsmøte onsdag 26. april med godt oppmøte. Grendalaget arbeider for trivsel og samhald i gamle Nordvik skulekrins, og alle som bur i grenda og er fylt 16 år, er automatisk medlemer i laget.


Seterrenn uten snø på Nordviksetra – oppdatert

Sverre Kjølstad Torsdag 13. april 2017

Det 89-ende Seterrennet vil gå over i historien hvor det ikke var snø for skirenn, men en kreativ komité med Ola Magne i spissen hadde lagt opp til et fullverdig arrangement uten ski på bena. Foruten 6 poster med påskequiz var det snøballkasting på blink, opplegging av ved, 40-leken, båltenning, vannbæring, tandemski og nordviksangen, til sammen 13 poster.


Seterrenn med alternative aktivitetar

Jon Olav Ørsal Mandag 10. april 2017

Nordvik grendelag har lange tradisjonar for å arrangere seterrenn på Nordviksetra. Snø er imidlertid mangelvare, så det må bli alternative aktivitetar og barmarksøvingar, seier Ola Magne Nordvik som er leiar i grendelaget. Aktivitetar blir natursti med aktuelle spørsmål og konkurranse etter laginndeling. Starten er skjærtorsdag kl 12, og det er lagt opp til traktorskyss frå forsamlingshuset kl 11.


Snart klart for bustadbygging på Øygarden

Jon Olav Ørsal Søndag 28. august 2016

Reguleringsplana for Øygarden bustad på Nordvik er no lagt ut for offentleg ettersyn på heimesida til Surnadal kommune. Planforslaget viser eit nytt bustadområde på Nordvik. Det er også planlagt eige område for hytter, rorbuer/naust, samt småbåtanlegg og badeplass.


17. mai på Nordvik

Sverre Kjølstad Søndag 15. mai 2016

Det blir tradisjonell 17. mai feiring på Nordvik, med tog fra Oppistua kl 1400. Deretter samles alle i forsamlingshuset til dagens tale, med etterfølgende middag.


Arkeologar granskar Øygarden bustadfelt…

Jon Olav Ørsal Onsdag 11. mai 2016

På bakgrunn av funn som vart gjort under skogrydding i det nye bustadfeltet på Nordvik, Øygarden bustad- og hyttefelt,  pågår det denne veka arkeologisk undersøking av området.  To arkeologar frå Fylkesmannen undersøker no om det kan være spor etter busetting fra steinalderen i feltet. Det er Eirin Husby Frey og Heidi Altoft som no går gjennom […]


Starta på ny sesong med sykkeltrim

Sverre Kjølstad Søndag 8. mai 2016

På selve frigjøringsdagen den 8. mai var årets sykkeltrim på Nordvik i gang. Nytt av året er at det blir arrangert annenhver søndag fram til 28. august, og da blir det servering hver gang. Tidsrommet er også forandret fra 1800 – 1900. Nå er det også anledning for turer til fots. Med unike muligheter som gamleveien fra Øygarden til Blekhammeren, Svinvikrunden og Blomliveien er det nok å velge i.


Side 1 av 812345...Siste »