Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Nordvik Grendalag

Medlemmer i Nordvik grendalag er alle som bor fra og med Åsbø til og med Gjeldnes.
Laget skal arbeide med saker av felles interesse for bygda.
Alle medlemmer som er fylte 16 år har stemmerett og kan velges.

Styret i 2020:

Leder:                          Oddvar Mikkelsen
Nestleder:                   Palmer Vikan
Kasserer:                    Tore Svinvik  
Sekretær:                    Tonje Kristin Vikan
Styremedlem:            Kenneth Sæterbø
1. Varamedlem:         Anna Ingeborg Nordvik
2. Varamedlem:        Ola J. Nordvik

Revisorer:                  Karin Åsbø og Sven Olav Svinvik
Valgkomite:               Torunn Nordvik, leder, og Lina Vatn, medlem

Først publisert: 28. mars 2011, 02:00 - Sist oppdatert: 12. mars 2020, 23:49

Nyheter knytta til Nordvik Grendalag

Side 1 av 1112345...Siste »

Årsmøte i Nordvik grendalag

Sverre Kjølstad Tysdag 3. mars 2020

I overkant av 20 personer møtte fram da Nordvik Grendalag avviklet sitt årsmøte i forsamlingshuset mandag kveld. Leder Karin Åsbø ønsket velkommen, og gjekk rett over på saklisten. Godkjenning av innkalling og sakliste ble vedtatt uten anmerkning, og til ordstyrer og referent ble leder og sekretær valgt. Årsmeldingen ble referert av sekretær Lisabeth Sæterbø, og regnskapet av kasserer Tore Svinvik. Begge godkjent uten bemerkning.


Skikkeleg pådrift for turstiprosjektet

Jon Olav Ørsal Laurdag 18. januar 2020

Dei siste par månadene har prosjektet Toåa tursti kome i skuggen av julefeiringa, men no blir det full rulle utover våren, fortel Elinor Bolme som er ein av initiativtakarane for prosjektet. Laurdag var det dugnad, der skogrydding stod på dagsorden. Rundt 20 deltakarar på dugnad denne laurdag føremiddagen er heilt storarta, seier Nils Ove Bruset som er leiar i Todalen I.L. som står attafor prosjektet som største bidragsytar.


Hjelp oss med aktivitetskalenderen

Jon Olav Ørsal Sundag 5. januar 2020

Vi er godt i gang med eit nytt år, og det betyr at vi skal fylle opp kalenderen vår med aktivitetar. Først og fremst gjeld det kalenderen for januar, men det er også til stor hjelp både for oss, og lesarane våre, at ting som skal forega utover våren kjem med. – Når ting kjem inn i kalenderen blir det lettare å planlegge møter og andre arrangement – og det blir lettare å unngå kollisjonar.


Romjulsmarsj på Nordvik

Tekst og foto: Sverre Kjølstad Sundag 29. desember 2019

I overkant av 40 personer møtte fram da grendelaget på Nordvik arrangerte romjulsmarsj 5. juledag. Litt regn i formiddagstimene, men været bedret seg etter hvert, og da starten gjekk mellom kl. 13 – 14 var det bare lett regnyr.


Blankis og trafikkaos på Nordvik

Jon Olav Ørsal Fredag 20. desember 2019

I morgontimane i dag var det blankis med underkjølt regn etter fylkesvegen. Rundt 15 bilar var involvert i stoppen som skjedde i Åsbøhaugane, der vegbanen var spegelblank. Lokale krefter – les Ola Magne Nordvik og Oddvar Mikkelsen – redda situasjonen da dei kom til unnsetning med traktorar og strøsand. Etter kvart kom også strøbil frå Mesta, men det skjedde først mellom kl 9 og 10.


Gudstjeneste på Nordvik

Sverre Kjølstad, tekst og foto Sundag 15. desember 2019

Det er en gammel tradisjon å arrangere gudstjeneste i Nordvik Forsamlingshus 3. eller 4. søndag i advent. I år kommer julekvelden på tirsdag, og da vart det valgt å legge gudstjenesten til 3. søndag i advent. På grunn av prestemangel var det lenge uvisst om det vart gudstjeneste i år, men heldigvis klarte prost Grutle og overtale Torbjørn Brøske om å komme til Nordvik.


Søndag: Gudsteneste i Nordvik forsamlingshus

Jon Olav Ørsal Onsdag 11. desember 2019

Stangvik sokneråd minner om gudstenesta i Nordvik forsamlingshus søndag 15. desember kl. 11. Det er Torbjørn Brøske som forrettar gudstenesta, og ved orgelet finn vi nytilsett organist Bjørn Vevang. Skuleborn vert med i gudstenesta. Alle er velkomne til kyrkjekaffe etter gudstenesta.


Fiskball til eit 70-tals sambygdinger

Jon Olav Ørsal Sundag 10. november 2019

Nordvik Grendalag inviterte sine sambygdinger på fiskballmiddag sist søndag, og det vart fullklaff med eit 70-tal til bords i Forsamlingshuset på Nordvik denne dagen. Serveringa starta kl 15, og alt etter eit kvarters tid var det få plassar ledig rundt borda, der det til og med var dekt på langbord på scena.Sjelden fisk tatt i Todalsfjorden

Tekst og foto Sverre Kjølstad Laurdag 19. oktober 2019

Leif Inge Røe og Lars Furu kom til Nordvik for å prøve fiskelykken, og satte ut ca. 20 garn fredag kveld. Lørdag morgen var de ute for å trekke garna, og til sin store overraskelse kom et uhyre opp av sjøen som hadde gått på garna.


Svært interessant utmarkshistorisk vandring på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Sundag 18. august 2019

Norsk vandrefestival inviterte til utmarkshistorisk vandring i liene på Nordvik laurdag 17. august. Oddvar Mikkelsen stilte som kunnskapsrik, lokalkjent og engasjert guide; dette gjorde at vandringa vart utruleg interessant for deltakarane. Veret var også godt.


Jonsokfeiring på Nordvik

Dordi Jorunn Halle Sundag 23. juni 2019

Nordvik grendalag melder at det blir Jonsokfeiring i dag, 23. juni, i Nistufjøra. Grendalaget stiller med varme grillar frå kl. 18:00 og utover. Ta gjerne med noko å sitje på. Vel møtt til store og små!


Side 1 av 1112345...Siste »