Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Start 4H

Styret fra 2019:

  • Leiar: Lisabet Storslett
  • Nestleiar: Johan Ranes
  • Sekretær: Ylva Synnøve Gjeldnes
  • Kasserar: Van Adrian Ansnes
  • Styremedlemmar: Nora Kårvatn, Maria Bergli, Ingebrigt Bergli og Shan Halle

Klubbrådgivarar: Ragna Kvendset

Først publisert: 19. november 2009, 16:11 - Sist oppdatert: 22. juni 2019, 12:40

Nyheter knytta til Start 4H

Start 4H selde kornband

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 10. desember 2022

I dag, mellom klokka 11:00 – 14:00, hadde Start 4H rigga seg til med stand utanfor Matkroken Todalen, der medlemmer frå klubben selde kornband. Vinteren gjorde sitt inntog for nokre dagar sidan, med både snø og kuldegrader, gjorde at salet vart bra. 


Sal av kornband på laurdag

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 8. desember 2022

Laurdag 10. desember, mellom klokka 11:00 – 14:00, vil Start 4H ha stand utanfor Matkroken Todalen, der dei vil selje kornband. Grønskjora er her heile vinteren og er ein trufast gjest på fuglebrettet. Start 4H vil gjera stas på grønskjora, og andre fuglar, som vel å bli i Todalen gjennom den kalde tida, medan andre fuglar dreg til palmesus og ljose dagar på sydlege breddegrader.


Knask eller knep?

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 31. oktober 2022

Det var spørsmålet som vart stilt i gymsalen på Todalen skule i kveld, der Start 4H hadde invitert alle til felles Halloweenfeiring. Her var det vist stor kreativitet, både i kostymer og ansiktsmåling. Også sjølve gymsalen var pynta til Halloweenfest. Rapportane fortel at det vart mest knask og lite knep i løpet av feiringa i gymsalen. 


Start 4H inviterer til felles feiring av Halloween

Bjørn Gunnar Ansnes Sundag 30. oktober 2022

Start 4H inviterer alle, frå 0-101 år, til felles Halloweenfeiring i gymsalen på Todalen skule, måndag 31. oktober klokka 18:00 – 19:30. Ta med godteri og kle deg ut om du vil!  


Start 4H på fisketur

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 15. september 2022

Start 4H er ein triveleg gjeng ungdommar mellom 10-17 år. Klubben har eige klubbrom i Skulstuå og i tillegg til klubbmøter der, møtes dei til forskjellige aktivitetar rundt om i lokalmiljøet, slik som sist søndag, da medlemmene tok ein fisketur på Todalsfjorden. 


Start 4H selde kornband

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 27. november 2021

I dag hadde medlemmer frå Start 4H rigga seg til med salsstand utanfor Matkroken Todalen, der dei selde kornband. Sal av kornband har, etter kvart, blitt ein tradisjon i Start 4H, og noko dei har gjort i mange år no. Gradestokken viste fleire blå grader, så det var ei klar påminning om at småfuglane treng litt ekstra godsaker no når det går mot full vinter og mørketid.


Sal av kornband i morgon

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 26. november 2021

I morgon (laurdag) vil medlemmer frå Start 4H ha stand utanfor Matkroken Todalen, for å selje kornband.  Kornbandsalet går føre seg i tidsrommet mellom klokka 11:00 – 15:00. Start 4H ønskjer alle velkomne innom standen sin, for å kjøpe kornband eller slå av ein prat!


Vellykka haustfest i Start 4H

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 20. november 2021

I dag var det haustfest i Start 4H i Todalen ungdomshus. Her hadde medlemmene laga utstilling for å vise fram prosjekta dei har jobba med det siste året. Utillinga er ein viktig del av sjølve prosjektet, og noko dommarane tek med i si totalvurdering under bedømminga av oppgåvene.


Haustfest med noko attåt

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 19. november 2021

Laurdag 20. november klokka 13:00 inviterer Start 4H til hustfest i Todalen ungdomshus. Her har medlemmene i klubben utstilling som viser kva prosjekt dei har arbeidd med det siste året. Det blir sal av bakels med graut, kaker og kaffe. 


Start 4H inviterer til haustfest

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 16. november 2021

Laurdag 20. november klokka 13:00 inviterer Start 4H til haustfest i Todalen ungdomshus. Her blir det utstilling, som viser prosjektoppgåvene medlemmene har arbeidd med det siste året. Det blir sal av kaffe, bakels med graut og kaker.


LAN-skapsområde i ungdomshuset

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 9. oktober 2021

Frå fredag kveld kokka 18:00 til laurdag morgon klokka 10, hadde Start 4H invitert sine medlemmer til LAN-party i Todalen ungdomshus. Her var det dataspeling på høgt nivå, både med tanke på utstyr og ferdigheiter. Men det vart og tid til litt andre aktivitetar som vi litt eldre skjønar meir av. Men alle aktivitetane gjekk føre seg under mottoet:  «fram daa frendar i fredlege kappstig», som det står ovanfor scana i ungdomshuset. 


Vårsøg 4H på besøk hos Start 4H

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 24. august 2021

I går kveld var rundt femten medlemmer frå Vårsøg 4H frå Surnadal på Todalsbesøk, for å besøke Start 4H. Dei to klubbane sine medlemmer vart oppdelt i sju lag, som konkurrerte i ei lokal utgåve av Mesternes Mester.