Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar: Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Steffi Bohle

Styremedlemer: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Varamedlemer: Arndis Søyset og Solveig Glærum

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 9. juni 2020, 22:00

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Fredrikkekaffe – triveleg ettermiddagsstund

Dordi Jorunn Halle Laurdag 24. september 2022

Sanitetsforeninga inviterte til strikkekaffe laurdag ettermiddag; eit godt tiltak i bygda vår. Kjekt å kunne treffast til hyggeleg prat!


«Sanitetens uke» – fokus på trygg kvardag for eldre!

Dordi Jorunn Halle Onsdag 21. september 2022

Todalen sanitetsforening inviterer godt vaksne todalingar, nordvikgardingar og andre interesserte til treff i Sanitetshuset med tema brannførebyggande tiltak onsdag 28. september kl. 12:00.


Strikkekaffe i Sanitetshuset

Dordi Jorunn Halle Onsdag 21. september 2022

Da er det haust og nysnø i fjella, kveldane er mørke, og det er tid for å finne fram att strikking og anna handarbeid. Laurdag 24. september inviterer Sanitetsforeninga til strikkekaffe i Sanitetshuset i tidsrommet 13:00 – 16:00.Todalen Sanitetsforening fekk prisen «Årets prosjekt»

Jon Olav Ørsal Laurdag 17. september 2022

Todalen sanitetsforening har i dag motteke prisen Årets prosjekt, for sitt nyskapande samarbeid med Solveig Haglund og Helga Bele med prosjektet «Inn på Tunet».  Det skjedde under Regional samling på Scandic Nidelven i Trondheim, der rundt 130 engasjerte sanitetsdamer er på plass i helga for å stake ut kursen for organisasjonen – mot 2030. Stående […]


Kløvertur til Tjønnmyran

Dordi Jorunn Halle Måndag 12. september 2022

Veret var grått og surt, og det var yr i lufta. Men elleve turglade jenter stilte på Kløvertur til Tjønnmyran.Stikk UT! Festival i Toåa tursti fredag

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 7. september 2022

Friluftsrådet Nordmøre og Romadal arrangerer i perioden 1. – 11. september Stikk UT! Festival i dei fleste kommunane i regionen. Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, i samarbeid med Fellowman Surnadal, Todalen sanitetsforening og Todalen Idrettslag, inviterer derfor til Stikk UT! Festival i Toåa tursti fredag 9. september klokka 18:00. Kløvertur i Brusethaugane

Dordi Jorunn Halle Måndag 5. september 2022

Nok ein måndag med sol og fint ver da Kløveturgjengen starta frå Bruset og oppover skogsvegen.


Kløvertur til Kleiva og Lundingsplassen

Dordi Jorunn Halle Laurdag 3. september 2022

Todalen sanitetsforening inviterer til Kløvertur måndag 5. september. Start frå Matkroken kl. 11:00. Blir du med?


Ingen kan gjere alt, men alle kan gjere noko

Bjørn Gunnar Ansnes Torsdag 1. september 2022

Det er overskrifta på ei melding vi har fått frå Omsorgs-beredskapsgruppa i Surnadal, ved Todalen sanitetsforening og Surnadal sanitetsforening. «Vi kan alle oppleve store og små kriser der vi bor. Av og til er det behov for frivillig innsats og at noen kan bistå kommuner og nødetater når det trengs. Vi opplever oftere strømbrudd, men også leteaksjoner, brann, langvarig tørke eller evakueringshendelser. Her kan Omsorgsberedskapsgruppene i Norske Kvinners Sanitetsforening (NKS) bistå. I 150 kommuner med over 3500 aktive medlemmer.»