Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen Sanitetsforening

Organisasjonens hovedsatsingsområder er kvinnehelse og omsorgsberedskap.

Norske Kvinners Sanitetsforening ønsker å delta aktivt i samfunnsdebatten, men er partipolitisk uavhengig og livssynsnøytral. N.K.S. mottar ikke statstøtte.

Norske Kvinners Sanitetsforenings motto:
I de små ting frihet
I de store ting enighet
I alle ting kjærlighet

Leiar: Maren Ansnes

Nestleiar: Kari Kvendset

Kasserar: Ragnhild Ansnes Moe

Sekretær: Steffi Bohle

Styremedlemer: Ingrid Pedersen og Åse V Redalen

Varamedlemer: Arndis Søyset og Solveig Glærum

Husstyret: Anne Helene Halset og Synnøve Hole Talgø.

Ta kontakt med Anne Helene Halset på telefon 918 16 615 om du ønsker å leige Sanitetshuset for møte, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, gravferd eller ei anna anledning.

Først publisert: 19. november 2009, 16:10 - Sist oppdatert: 9. juni 2020, 22:00

Nyheter knytta til Todalen Sanitetsforening

Rusletur med kaffelag

Dordi Jorunn Halle Laurdag 18. september 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til KløverRUSLEtur måndag 20. september. Oppmøte ved Sanitetshuset kl. 11:00, og så blir det rusleturar i nærområdet på Kvennset.


Fin kløvertur til Hjellnessetrene

Dordi Jorunn Halle Måndag 13. september 2021

Måndag 13. september, ein viktig dag i landet med Stortingsval. Kløverturgjengen starta dagen med ein fin tur til Hjellnessetrene, og det var godt ver både for valg og tur.


Kløvertur til Hjellnessetrene, blir du med?

Dordi Jorunn Halle Sundag 12. september 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 13. september til Hjellnessetra. Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11:00.


Kløvertur i Toåa tursti og til Tjønnmyran

Dordi Jorunn Halle Måndag 6. september 2021

Dagens kløvertur var den 4. denne haustsesongen, og alle fire turane har gått i godt ver sjølv om det har vore utruleg mange regnversdagar denne perioden. Heldige med veret så langt altså!


Kløvertur til Tjønnmyran

Dordi Jorunn Halle Sundag 5. september 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 6. september til Tjønnmyran. Oppmøte ved Matkroken og start derifrå kl. 11:00.


Triveleg å treffast til Fredrikkekaffe

Dordi Jorunn Halle Laurdag 4. september 2021

Laurdag ettermiddag kunne Todalen sanitetsforening endeleg invitere til strikkekaffe i Sanitetshuset. På grunn av koronarestriksjonar har det vore eit langt opphald for strikkekaffien; forrige samling var 7. mars 2020, altså ein pause på nesten 1 ½ år.


Kløvertur i Toåa tursti

Dordi Jorunn Halle Laurdag 28. august 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 30. august på i Toåa tursti. Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11:00.


Fotpleie i september

Dordi Jorunn Halle Onsdag 25. august 2021

No er det tid for ein ny runde med fotpleie i Todalen sanitetshus. Fotterapeut Pan Promchart kjem måndag 13. og tysdag 14. sepetmber. Det er mange ledige timar båe dagane.


Todalen sanitetsforening med plan for hausten

Dordi Jorunn Halle Tysdag 24. august 2021

Etter ein lang periode med pandemi og restriksjonar for arrangement, er det no opna for meir normal drift. Dermed var det klart for medlemsmøte i Todalen sanitetsforening tysdag 24. august, og leiar Maren Ansnes syntest det var kjøle triveleg og stor stas å kunne ønske vel møtt til samling i sanitetshuset att. «Kjekt å terffast!»


Kløvertur til Kårvatn, litt av kvart å sjå og oppleve!

Dordi Jorunn Halle Måndag 23. august 2021

Når ein legg turen til Kårvatn, er det på det næraste obligatorisk å vandre inn til vakre Nauståfossen. Men etter ei veke med store nedbørsmengder, og det er vått, dikete og sleipt i terrenget, vart det i dag alternativ turrute etter nye vegar i Dalalia.


Kløvertur på Kårvatn

Dordi Jorunn Halle Sundag 22. august 2021

Todalen sanitetsforening inviterer til kløvertur måndag 23. august på Kårvatn. Oppmøte ved Hals/Matkroken og start derifrå kl. 11:00.


Fin tur til Svabu

Dordi Jorunn Halle Måndag 16. august 2021

Etter dagar med regn og skodde kom måndagen med godt ver; ein riktig fin dag for å starte opp med ny kløvertursesong. Det er ferietid enno, men 8 turdeltakarar vart med på turen til Svabu.