Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Arkiv for oktober, 2024

Vi fann 64 artiklar i dette arkivet.


Interessant og triveleg medlemsmøte i pensjonistlaget

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 25. oktober 2024

Onsdag hadde Surnadal Pensjonistlag invitert medlemmane sine til medlemsmøte i lokala til Surnadal frivilligsentral i Fiskegården på Skei, og responsen frå medlemmane var som vanleg god på invitasjonen. 


Inviterer til foredrag om demenssjukdommer og kognitiv svikt

Jon Olav Ørsal Torsdag 24. oktober 2024

Torsdag 31. oktober inviterer Surnadal demensforening og helselag til foredrag med tema «Kognitiv svikt og demenssjukdommer».  Det skjer på kantina på Surnadal vidaregåande kl 18:00 og det er fri inngang.  Det er Marte Kvello Alme som er foredragsholder, og hun har doktorgrad om demens.


Vamp kjem til Surnadal kulturhus 9 mars

Bjørn Gunnar Ansnes Onsdag 23. oktober 2024

Søndag 9. mars klokka 19:00 kjem Vamp til Storstuå og Surnadal Kulturhus for å halde konsert. Ja, det er lenge til, men vil ein sikre seg billett til denne konserten, så er det nok lurt å vere tidleg ute, og kanskje kan det vere eit godt julegåvetips også?


Fredag med litt ekstra i Kaffekroken

Jon Olav Ørsal Tysdag 22. oktober 2024

Fredag vil vi gjerra ekstra stas på våre kaffegjestar i Kaffekroken.  Da blir det bakverk frå Lia gard å få kjøpt til kaffen  – ta ein pause og senk skuldrane i Kaffekroken, enten før eller etter handlerunden.  Velkomen skal du være helsar damene på Matkroken Todalen.


Foredrag med Johan B. Sira og Petter Ingeberg på Surnadal kulturhus

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 22. oktober 2024

Nordmøre forsvarsforening i samarbeid med Nordmøre brigadeveteranforening og Norges veteranforbund for internasjonale operasjoner (NVIO) avdeling Nordmøre inviterer til foredrag med Johan B. Sira og Petter Ingeberg på I Svorkasalen på Surnadal Kulturhus torsdag 31. oktober klokka 18:30.


Innføringa av Helseplattformen kan gje kortvarig reduksjon i enkelte helsetilbod

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 22. oktober 2024

Surnadal kommune skal innføre Helseplattformen 9. november klokka 03:00. Helsepersonell i både dei dag- og døgnbaserte tenestene i Surnadal kommune har det siste året difor jobba intensivt for å førebu ein sikker og god overgang til Helseplattformen, som er tilpassa helsetenestene i kommunen.


TIL – Årets adventkalender er like rundt hjørnet…

Jon Olav Ørsal Tysdag 22. oktober 2024

Sjølv om det enno er to månader til vi skal feire julekveld, så er det iallfall tid for å førebu TIL Trim sin adventkalender. Trimgruppa vidarefører fjorårets populære sal av adventskalendrar, der trekning av kortreiste gevinstar var ein ubetinga suksess. – Den slo så godt an at trimgruppa har bestemt at dei skal køyre same opplegg i år, fortel Sissel Halset Storslett som er leiar i Trimgruppa.


Ope bakeriutsal hos Lia gard på fredag

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 22. oktober 2024

Fredag 25. oktoberber frå klokka 12:00 – 17:00 inviterer Lia gard til nytt bakeriutsal. Det har vore ein hektisk periode i bakeriet, men det likar dei, så på fredag er utsalet fyllt opp att med gode bakevarer. 


Haust- og førjulstid på Todalshytta

Jon Olav Ørsal Tysdag 22. oktober 2024

Det lakker og lir mot seinhaust og førjulstid, og det er faktisk tid for å tenkje på julemat og trivelege førjulsselskap med smaking både på det eine og andre.  På Todalshytta kjem den første lutefisken på bordet den 8. november som er ein fredagskveld.  Sidan vil det gå slag i slag framover mot jul – spesielt spennande vil det bli den 1. november når det inviteres til asiatisk aften med stor breidde i asiatisk mat – det går det faktisk an å gle seg til. 


Inviterer til «introjakt» på storvilt 25. – 27. oktober

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 21. oktober 2024

Fredag 25. – søndag 27. okotber inviterer Surnadal Jeger- og Fiskerforening (SJFF) alle over 18 år til introjakt på hjort på Vaulen. Oppmøte på parkeringsplassen ved Solåsvatnet klokka 18:00.


Tømmerdrift på gang i Brusetmarka

Jon Olav Ørsal Måndag 21. oktober 2024

Det er Solli Skog frå Surnadal som har oppdrag for Kristen Bruset, der det skal hoggast eit par tusen kubikk med gran og furu. Litt lauvskog blir det også med i same prosjektet, som dei reknar med vil ta tre veker eller der omkring. Her skal det hoggast eit granfelt ved Vårsetra, og elles frå nederste del av Bjørålia og utover til Korslia mot Storhaugen


Inviterer til «felles middag» onsdag 23. oktober

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 21. oktober 2024

Kyrkja i Surnadal inviterer til «felles middag» på kyrkjelydshuset onsdag 23. oktober klokka 16:00. Store og små i alle aldrar er da velkomne til kyrkjelydshuset på Skei, der det blir servert middag med påfølgande ettermiddagskaffe/te.