Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Trivsel og samhald (Privat: Godt mot, Todalen)

Godt mot, Todalen har sett i gang mange ulike aktivitetar dette året, men har og vore med som eit støttespelar i godt samarbeid med andre lag og organisasjonar.

Strikkekafé

Sanitetsforeninga har laga ein strikkekaffe i foreninga sine lokale, der Godt mot, Todalen har støtta tiltaket med å dekkja husleiga. Her har damer i alderen frå 30 til 90 år hatt ein sosial arena for å utøva ein felles interesse for å halda liv i eit viktig handverk. Handlingsbåren kunnskap i praksis!
Les om strikkekaféen på Todalen.no

Premierefest

Godt mot, Todalen var med å arrangerte eit storslått premièrefest oppi Kårvatn i samband med barne-tv serien «Fjellgarden i Trollheimen» som gjekk på NRK1 i haust. Dette vart eit stort arrangement som drog over 350 stk opp til Kårvatn, ein fin kveld i byrjinga av september med visning av filmen, musikk av Grand Prix junior gruppa «Batteri» frå Surnadal mellom anna.

Vi serverte kortreiste smaksopplevingar frå bygda, eit godt døme på ei mobilisering der store og små todalingar drog til skogs for å hausta blåbær til dessert, og tyttebær som vart til ei kulinarisk saftoppleving! Kanskje ein produktidé som kan seljast?

Denne serien er ei unik marknadsføring av bygda og kan gje oss mange moglegheiter for vidare utvikling av ulike aktivitet, prosjekt og næringar.
Les om premierefesta på Todalen.no

Møtestad for unge

Vi held på med planlegging av ein stad for unge å møtast og vonar å få til ein plass i løpet av våren.

Først publisert: 24. mai 2010, 17:54 - Sist oppdatert: 3. juni 2010, 13:02