Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Hyttetomter i Todalen

Mer informasjon på deres Facebook-side.

Publisert: 5. januar 2016, 05:16

Nyheter knytta til Hyttetomter i Todalen

Fjellgruppa med finvêrstur til Bølia i går

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 10. juni 2023

Fjellgruppa i Surnadal Pensjonistlag tok i går turen til Bølia, og det vart ein skikkeleg finvêrstur og sommartemperatur for dei 21 som var med på turen. Turen er på rundt 3,5 kilometer opp til toppvarden på 703 moh. 


Kammen under hammaren….

Jon Olav Ørsal Laurdag 19. november 2016

Går du Svinviksrunden så kan du ikkje unngå å høre (og sjå) hammarslaga i hyttefeltet på Kammen. Svinviksrunden går nemleg rett forbi hyttefeltet, og akkurat no er det to hytter «på gang». Den eine er kome under tak og den andre på god veg. Enno er det 5-6 hyttetomter i det regulerte hyttefeltet på Kammen.


Feiring av nasjonaldagen på Nordvik

Sverre Kjølstad Tysdag 17. mai 2016

Med vintertemperatur på 5 grader, og regn i morgentimene, var det ikke akkurat noe ønskevær for 17. mai. Etter hvert ble det noen revner i skydekket, og en disig sol tittet så vidt fram av og til. Som vanlig startet toget fra Oppistua, med endestasjon ved forsamlingshuset. Da alle hadde benket seg inne, var det klart for dagens tale ved Nils Ove Bruset. En aktuell tale med skjemt og alvor, hvor nordvikgardingene var i fokus.


Ny portal: «Hyttetomter i Todalen»

Jon Olav Ørsal Tysdag 22. desember 2015

Er du ute etter hyttetomt i Todalen er det lurt å følge med på det som skjer på hyttefronten på nettet. På Facebook-portalen ”Hyttetomter i Todalen” vil du etter kvart finne fleire alternativ, der det blir presentert både hyttefelt som alt er klare for utbygging og felt som er under planlegging….


Først ute med byggestart i Kammen hyttefelt

Jon Olav Ørsal Fredag 24. juli 2015

Munan Elgsæther er først ute med å byggestart i Kammen hyttefelt. I dag vart plata til hyttebygget støpt til den 85 m2 store hytta. Munan fortel at han skal gjera grunnarbeidet sjølv, og det må være ferdig i midten av september når ferdighytta blir levert og montert, og han reknar med at det nok blir vinter før hytta er ferdig og kan takast i bruk.