Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vår-rydding? Nå får du levert «lopper» til en god sak!

Elinor Bolme Fredag 31. mars 2017

Årets store loppemarked og basar i regi av Røde Kors arrangeres 20. mai, i Røde Kors-huset på Bøvra. En hardtarbeidende komite er i full sving med loddsalg og innsamling av lopper og gevinster.

– En stor takk til næringslivet i Surnadal som sponser oss med flotte gevinster, sier leder i Røde Kors Omsorg, Elin Bøklepp Kvande. – Og nå kan alle som rydder kjellere og loft få levere lopper til en god sak, fortsetter hun.

Vi tar imot varer til vårens store loppemarked på følgende datoer, på Røde Kors-huset:

  • Torsdag 6. april, kl. 18-20
  • Torsdag 20. april, kl. 18-20
  • Torsdag 4. mai, kl. 18-20

Vi tar imot ting & tang, møbler, men IKKE klær/sko, presiserer Elin.

Stor aktivitet i Røde Kors avd. Omsorg

Røde Kors-medlemmene i omsorgsavdelingen ligger ikke på latsiden. Hver andre tirsdag i måneden arrangeres ettermiddagskaffe på Røde Kors-huset, noe som er et kjærkomment treffsted for mange. Besøksvenn-ordningen er etablert, og nå er også årets busstur så godt som ferdig planlagt. I år går denne til Smøla, så interesserte må sette av torsdag 31. august om de vil bli med. Mer informasjon om program og påmelding kommer senere.

I tillegg til lokalt engasjement, arbeider Røde Kors også internasjonalt. I disse dager legger lokallaget ned en innsats for å bidra til innsamlingen som Røde Kors sentralt har satt i gang, som en følge av den humanitære krisen i Øst-Afrika.

 

Publisert: 31. mars 2017, 23:03