Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Timen er din – kom og bli med!

Jon Olav Ørsal Laurdag 4. november 2017

Etter invitasjon fra Ann Kristin Nerland Bruset arrangerer Todalen I.L. trimgruppa og Todalen Sanitetsforening samling med instruksjon i trening, avslapping og motivasjon. Ann Kristin er daglig leder i STV, Surnadal Trenings og velværesenter, og har drevet med akkurat slike ting i hele 11 år.  Nå kommer hun altså til Todalen for å dele denne kunnskapen med oss og for å hjelpe oss til å kome i gang med enkle øvelser for å holde oss i form og få et harmonisk liv. Det skjer i gymsalen i Todalen skule onsdag 8. november kl 19.00

I en epost til oss beskriver Ann Kristin opplegget på denne måten: «Etter mange forespørsel om å ha gruppetime i Todalen ser jeg mulighet nå. Etter min sykkelulykke i fjor august, som har gitt meg utfordring i livet, bare MÅ jeg si ja.

Har utforsket og prøvd ut flere typer trening. 11 år med Surnadal Trenings – og velværesenter, der møte med fantastisk mennesker har vist meg vei til dit jeg er nå.  – Jeg deler med dere i glede og motivasjon. Ikke la denne kvelden gå fra deg, jeg gir dere unike opplevelser. Dere får enkle øvelser som er lett å gjøre i hverdagen. Så dette er lavterskel for alle, barn, ungdom og voksne. Lover at om du aldri har gjort styrkeøvelser, eller trener ofte styrke vil du få aha-opplevelse denne kvelden. På STV kaller vi timene Trippeltimer, det er pump, her med uten vekter.

Så til Pilates, der du skal hilse på livsnerven i kroppen, som holder deg oppe og forynger deg. Kjernemuskel, vi avslutter med gode tøyøvelser, som strekker og løyser kroppen for utfordring som gir ubehag og besøk til kiropraktor, naprapat – som koster mye penger.

Yoga – lover at dere får en himmelsk følelse og avslutting med å avspenne kroppen for blokkering. Avspenning gjør deg hel, du vil sove bedre, huske bedre, åpne deg opp. Lover herved at er du 12 år til 100 år og er kvinne eller mann, tykk eller tynn så kom og ta denne reisen med fokus på god helse – og motivasjon til at du er din egen sjef.  Timen heter TIMEN ER DIN🙏 NAMASTE»

Som det står i teksten er dette et lavterskeltilbud, sam alle kan delta på og, arrangøren Todalen I.L. og Todalen Sanitetsforening håper at mange stiller opp og blir med på dette – prisen er kun kr 150,- pr person, og påmelding ved fremmøte.  

Publisert: 4. november 2017, 12:07