Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Populært med Pink Floyd

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 3. februar 2023

Tre veker før premieren, er dei to konsertane med «Surnadals Hyllest til Pink Floyd», der todalingen Ingebrigt K. Bergli er ein av koristane, er allereie så godt som utselde. Det er difor allereie no sett opp ein ekstra konsert laurdag den 25. februar.  

«Billettsalget har gått strålende og det er veldig få billetter igjen til de to opprinnelig oppsatte konsertene, selv om det enda er en god stund igjen til premieren», fortel Rune Dalager.  

«Med erfaringer om at det ofte blir ekstra trøkk rundt billettsalget når datoene nærmer seg, legger vi derfor allerede nå ut en konsert til», fortsett han.  

Bandet som spelar under «Surnadals Hyllest til Pink Floyd»

Den ekstra konserten blir laurdag den 25. februar klokken 17:00 på Surnadal kulturhus, altså i forkant av den opphavelege konserten seinare same kveld.

«Det er veldig gøy at konserten ser ut til å treffe et bredt og tallrikt publikum. Dette gir flere interesserte som enda ikke har handlet seg billetter en ekstra sjanse til å oppleve den aller siste «dansen» med «Surnadals Hyllest til…», og vi lover å gi full gass på alle tre showene», seier ein godt nøgd Dalager.

«Ensemblet er heltent og veldig glade og klare for å få framføre konserten en ekstra gang», avsluttar han.  

Billettar til «Surnadals Hyllest av Pink Floyd»

 

Publisert: 3. februar 2023, 06:57