Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalen I.L. med ny RandoneCup i februar

Jon Olav Ørsal Onsdag 18. januar 2017

3. helga i februar –  18. – 19. februar  – setter Todalen idrettslag og Norges Skiforbund  randonee-cup på programmet.  Da er hele norgeseliten venta til Todalen – og Kårvatn – for å delta i årets randonee-cup som skal arrangeres i Dalalia ved Kårvatn.  Snøen er alt kommet på plass, og det rapporteres om finfine forhold på Kårvatn og i disse dager går de første innbydelsene ut til løperne.  Randonee-cupen er forlengst på plass i terminlista til Norges skiforbund, forteller Nils Ove Bruset som er rennleder.

Fra starten i rrandonee-cupen for et par år siden. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Årets randonee-cup er den 8. i rekken for Todalen Idrettslag som altså står som vertskap og arrangør med ein rutinert stab som er klare for å ta i mot påmelding fra deltakerne som kommer fra heile landet, og norgeseliten i randonee stiller nok til start på Kårvatn denne helgen.  Lørdag 18. februar er det individuell konkurranse og søndag 19. er det vertikal som står på programmet. I utgangspunktet arramngeres begge konkurransene på Kårvatn, men det kan også være aktuelt å flytte søndagens vertikal til annen trasee – som for eksempel til Litj-fjellet, slik som i fjor.

Bruset lokker også med egen trimklasse, og håper at det kan bli mange lokale deltekere i år, og mener det kan være både artig og nyttig å måle kreftene med de aktive løperne både på nasjonalt og internasjonalt nivå – uten at det der for mye alvor i det. Bruset lokker med mange fine premier også i trimklassen, så her er det bare å legge seg i trening og bli med på konkurransen i Dalalia.

For publikum kan det også bli en festdag – i februar er solen forlengst tilbake i Dalalia, og det er mange fine plasser med ypperlig utsikt til løypene. På Todalen.no kommer vi med mere informasjon etterhvert – for å komme inn på Todalen ILs randoneesider er det bare å klikke på «knappen» til høyre på siden, så finn du all informasjon om årets randonee-cup.

 

Først publisert: 18. januar 2017, 08:21 - Sist oppdatert: 19. januar 2017, 00:35