Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Raskere bredbånd? Nå blir det mulighet for mer fiber i Todalen!

Elinor Bolme Laurdag 16. mai 2015

1. juni får flere i Todalen tilbud om langt raskere bredbånd. Da fortsetter nemlig Svorka utbyggingen av fiber, og i år er det Todalsøra/Bruset som står for tur. I fjor var det på Kvennset det var utbygging, og vi har prata med Mari Redalen som fortsatt er meget godt fornøyd med hastigheten etter at ho takket ja sist tilbudet var en realitet. Les om første utbyggingsfase her: Bygdas raskaste breiband

MariRedalen_8417

Mari er fortstatt godt fornøyd med fiberleveringen. Ho bruker nettet en del, både til film, musikk og ikke minst redaksjonelt arbeid her på todalen.no.

Alle som ønsker å bli fiberkunde kan nå få bredbånd med hastighet på hele 100/100 Mbit/s, noe som er mer enn nok til hele familien, forteller salgssjef i Svorka Janne Ragnes.  I tillegg er det mulig å bestille TV via fiber, slik at man samtidig får tilgang til Canal Digitals grunnpakke. Hun forteller at alle som har tenkt å bestille fiber bør gjøre dette så snart som mulig, slik at graving kan iverksettes i henhold til planlagt framdriftsplan.

Alle som bestiller innen 01. juni vil bli prioritert for utbygging. De som eventuelt bestiller fiber på et senere tidspunkt må ta høyde for at dette vil innebære lang ventetid.

Bestill her eller ta kontakt med Svorka.

Informasjon angående utbyggingen (inkl. priser) er formidlet via flyere fra Svorka.
Dersom du ikke har mottatt informasjon er det bare å ta kontakt direkte med dem.

Kundeservice:
Telefon:  07165
E-post: aksess@svorka.no

Publisert: 16. mai 2015, 10:04