Hopp under nyhetssakene
Bordholmen: Sesongens første hjemmekamp for A-laget

Knut Bergli Torsdag 2. mai 2013

Til tider kraftig vind på Bordholmen hindret ikke A-laget til Søya/Todalen i å spille fin og underholdende fotball torsdag kveld.  Mål av Sondre, Kenneth og 1 selvmål ga seier 3-0 i sesongens første hjemmekamp.  Over femti tilskuere fikk se et hjemmelag gå hardt ut og kom til mange sjanser før de fikk sitt første mål midt i første omgang.  Et skudd i stolpen og et par sjanser på corner, men ingen flere mål før pause.

I pausen var det påfyll med bakels, græt og kaffe på både tilskuere og spillere.  To mål i andre omgang ga en sikker seier til Søya/Todalen på en bane som var i meget god stand så tidlig på året.  To seire på to kamper nå..

Ellers er det verdt å nevne at dommeren Tor Spirdal Sunde husket sist han var i Todalen og dømte.  Da var Todalen i tredje divisjon og Finn var primus motor kunne han fortelle.  Han hadde dømt både Johan Ørsal, Nils Øyen og Gudmund Sandstad som alle var på plass torsdag også.  Dog ikke som spillere 🙂

Publisert: 2. mai 2013, 22:00