Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Visit Nordvest lanserer foto- og filmbank

Jon Olav Ørsal Onsdag 26. januar 2022

Endelig er foto- og filmbanken til VISIT NORDVEST klar for premiere og til å tas i bruk.  Formålet med fotobanken er å fremme nasjonal og internasjonal markedsføring av Nordmøre- og Romsdal som reisemål. Mediebanken inneholder rundt 900 foto- og filmfiler fra alle de 11 medlemskommunene i Nordmøre og Romsdal, samt hovedattraksjonene i Nordvest.

Trollheimen – foto Oda Halle  I basen er det mange bilder som presenterer naturen i Trollheimen og den lokale fjellheimen.  

– Vi håper innholdet kan komme til god nytte for både bedrifter, presse og medlemskommunene våre, skriver reiselivssjef Torunn Dyrkorn i sin presentasjon av mediebanken.

Gå inn på lenken https://visitnw.wordpress.com/2022/01/25/visit-nordvest-lanserer-foto-og-filmbank/  Her finn du info om prosjektet og regler for bruken. 

Todalshytta – Foto Eline Karlsdatter Fladseth   Typiske turistmål er presentert i basen – her finn vi bilder fra mange aktuelle turistmål i Romsdal og Nordmøre.

 Fortsatt er det noen steder vi har igjen å filme/fotografere, da været ikke spilte helt på lag, men vi har produsert mye innhold fra alle kommunene. Det vi mangler skal filmes våren 2022 og vil bli lagt ut forløpende når det er klart. Prosjektet er ikke avsluttet og vi ønsker å videreføre dette fremover. Har du innspill på noe som mangler vil vi gjerne ha tilbakemelding.

All bruk av filer er i tråd med formålet kostnadsfri for bruker, og eksempelvis kan bilder brukes til egne websider, stillingsannonser, presentasjoner eller i prosjekt med formål å markedsføre bedriften eller kommunen.  Alle filer som benyttes skal fotokrediteres i henhold til det som står i hvert filnavn. Med fotokreditering menes en setning, som for eksempel: Foto: Atlanterhavsvegen – Einar Engdal/visitnorthwest.no.

Ta en kikk i basen – massevis av flotte bilder fra både kjente og mer ukjente trakter – klikk på linken ovenfor!  Per i dag ligg det 900 bilder i mediebanken – og flere skal det bli!

Svinvikrunden – Foto Yorick Gontarek. I basen er det mange bilder både fra Svinvikrunden – Svinvik gard og fra Svinviks Arboret.

Publisert: 26. januar 2022, 10:04