Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vinterblot 2015 på Skihytta.

Mari B. Redalen Fredag 27. februar 2015

Tradisjon tro er årets vinterblot gjeng samla på skihytta denne helga i februar. De dro opp på torsdag og skal være til søndag med fullt program.

I nydelig solskinnsvær fikk Todalen.no sin utsendte en varm velkomst av sjefen sjøl Terje Nordvik. Årets vinterblot gjeng består av Veteranene fra Sverige Bjørn Halle og Erik Nordgård. De har vært med hvert år siden start. Videre er det John Moe, Arne Holte (Tr.heim), Terje Nordvik, Carsten Bohle, Knut Halset Og for 3 gang Jens Fredsholt fra Danmark. Juniorer i år er Endre Talgø, Kristoffer Nordvik og Ola Talgø.

Etter alle var samla til velkomst torsdags kveld, diska svenskene opp med 3 rettersmiddag. Til forrett var det  Seranoskinke og melon, laksepate til hovedrett og sviskergrøt til dessert. Upåklagelig serving til fjellhytte og være. Vi som var innom på dagsbesøk fikk også traktering med Knut Halset`s nystekte bakels.

På dagens vinterblot program har det vært fellesfrokost med egg og bacon. Skitur og jakt. Vi har selvfølgelig bildebevis på fangsten. Dagens stafett i Falun ble fulgt over radio. På kveldstid er det stor og knallhard raudskjeggspælling.

Lørdag kl 15.00 er det skiskyting, med åpen klasse for besøkende. Så her er det bare å smøre skia å ta fatt på lia i morgen.

Resten av programmet for helga var ingen villige til å ut med.

Todalen.no takker for servering og velkomst!

 

Publisert: 27. februar 2015, 21:54