Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vil du bli ein av oss?

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 30. januar 2024

Vil du bli ein av oss? Ei framtid i Surnadal på Indre Nordmøre. Det er spørsmålet Møre bispedøme og prost Vidar Wilhelmsen Rygh stiller i utlysingsteksta, når dei no søker etter prest i Indre Nordmøre prosti, med kyrkjene i Surnadal som særskild tenestestad. Stillinga vart lyst ledig også førre sommar, utan at det resultert i tilsetting. 

Prost Wilhelmsen Rygh har difor valt å samarbeide med AMFI Kreativ for å få laga stillingsannonsen denne gongen. – Første gang jeg kom i kontakt med AMFI Kreativ og Stig Husby, var i 2022 i en annen forbindelse, og etter det har jeg innsett at for å få rekrutert folk til våre stillinger, er det viktig å nå så mange som mulig, sier Wilhelmsen Rygh. – AMFI Kreativ er eksperter på markedsføring, både gjennom tradisjonell annonsering, og ikke minst digitalt, legg han til.  

Da får vi håpe bispedømet og Wilhelmsen Rygh får inn kvalifiserte søkarar til prestestillinga! – Jeg håper virkelig at vi får på plass en ny prest i prostiet, for man merker fort at vi er en prest for lite, avslutter Wilhelmsen Rygh. 

Sokneprest i Indre Nordmøre prosti med sokna i Surnadal som særskild tenestestad

 

Publisert: 30. januar 2024, 15:18