Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vi er overveldet over den gode responsen…

Jon Olav Ørsal Måndag 1. juni 2020

Vi er overveldet over den gode responsen og alle positive tilbakemeldinger vi har fått i løpet av dagen.  Far og sønn Evensen, Arve og Stian har hatt fullt kjør i hele ettermiddag, og holdt faktisk på å gå tom for mat på tampen av dagen.

Todalsbureren er spesialiteten til Stian Evensen – vi kan borge for smaken. Foto: Jon Olav Ørsal

I morgen får vi bunkre opp igjen slik at vi er klare til å ta i mot flere kunder.  – Dette var skikkelig artig, de første kundene kom tidlig på ettermiddagen, og siden bare økte det på, seier Stian Evensen som har hatt en skikkelig hektisk dag på kjøkkenet. 

Regner med at det blir litt stillere utover uken nå, men vi skal ruste oss skikkelig til neste helg slik at vi klarer å ta unna helgetrafikken. Vi ønsker i alle fall velkomen til Todalshytta, både for å ta en matbit eller kanskje for å prøve våre vafler og en kaffe.

Todalshytta åpnet i dag. I det fine været vart det mange som benyttet anledningen til et besøk på Todalshytta og fikk en matbit. Foto: Jon Olav Ørsal

Publisert: 1. juni 2020, 21:03