Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Vel framme i Estland

Vel framme i Estland

Elinor Bolme Torsdag 29. november 2012

Todalen.no overbringer i dag ei helsing frå Jan Sturla Jensvold i Estlandsforeninga Midtnorge til alle som har vore med og bidrege til ein vellykka førjulstur til Estland. Dei leverte no nylig både julegaver og innsamla klede. Todalen Sanitetsforening er fast bidragsytar;  med klesinnsamling på våren og julegavar på november.

Jan Sturla skriv:

Hei !

Vil gjerne få rette en takk ved å bruke Trollheimsporten og Todalen :
Julegaveturen til Estland er over dette året også. En flott tur med 27 elever  fra Fredly folkehøgskole.
I år hadde vi som vanlig med mange hundre julegaver fra forskjellige steder i midtnorge. Masse klær hadde vi med og en del matvarer fikk vi også fra ulike firma. Takk til Børset bakeri som sponsa kaffebrød til juleverkstedet i år også.
Har med mange gode hilsener fra Anneli Puulmann som fikk julegavene fra Todalen sanitetsforening og sekken med hjemmestrikka ullsokker fra Rindal pensjonistforening. Hun kjenner mange fattige familier, unge og eldre som trenger en oppmuntring.
En stor takk til alle Dere som har vært med og bidratt på ulike vis.

Hilsen Jan Sturla og Estlandsforeningen Midtnorge

Slik selger Anneli noen av klærne hun får fra Norge. Salen leies, og folk betaler 10 euro (ca 80 kr.) for en søppelsekk full 

med klær,sko,leker,sengeklær o.l. Gjengen med hjelpere legger sko på scenen og klærne henges på stolradene. Alle plukker

det de vil ha. Slik betaler de litt og tar bare det de vil ha. Pengene bruker hun til både mat og medisiner til de som trenger det.

Anneli Puulmann ( Paide ) og sekkene med julegaver fra Todalen og sekken med sokker fra Rindal.

Publisert: 29. november 2012, 19:20