Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vandrefestivalen med festivalhelg på Tingvoll

Jon Olav Ørsal Fredag 10. august 2018

Vandrefestivalen har vore aktiv med mange arrangement gjennom sommeren, både i Tingvoll, Surnadal, Rindal og Halsa.  Nå er det tid for hovedhelga i Vandrefestivalen. Den arrangeres 17.-19. august og er i år lagt til Tingvoll, og har et rikholdig program – noe for enhver smak.

Festivalbasen med store tipier skal ligge ved sjøkanten, i det vakre miljøet ved Tingvoll kirke og prestegård. Med bakgrunn i plassering, så er kirka en spennede bidragsyter i årets program. Nærings- og frivilligliv deltar også i rikt monn, og arrangøren er svært glade for den brede interessen for å bidra i denne friske og særpregede festivalen! Det er lagt ut mye informasjon det som skal skje på hjemmesiden til Norsk vandrefestival, og går du til årets program vil du lett finne mer informasjon om ting du er interessert i. 

Henning Sommerro runder av årets vandrefestival. Foto Trine Melhuus

Vandrekonsert med Henning Sommerro runder av festivalhelga.  – Hva kan vel være finere enn å avrunde festivalhelga med konsert med Henning Sommerro m.fl.? Konserten starter utendørs med en liten vandring inn i Tingvoll kirke. Konserten vil ha et repertoar i tråd med festivaltemaet «naturnær».  Dette skjer ved festivalbasen ved tingvoll kirke søndag 19. august kl 19:00

HER FINNER DU PROGRAM FOR FESTIVALHELGA 17.-19. AUGUST. 

 

Publisert: 10. august 2018, 18:53