Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vamp-vokalist Vidar Johnsen til Bøfjorden

Jon Olav Ørsal Torsdag 3. september 2015

Vidar Johnsen kjent fra «Vamp» kommer til Bøfjorden grendahus 19.september. Johnsen feirer 30 år som artist og har nå startet på en omfattende Norges-turnè. I høst får bøfjordingene besøk av Haugesunds store sønn, forteller initiativtaker Kay Edvin Nessæther i Bøfjord.net.

Bakgrunn for konserten:
I fjor arrangerte vi konsert på samme dato da Steffen Jakobsen kjent fra Idol på TV2 kom til Bøfjorden. 117 betalende fikk en vakker musikalsk aften. I år knepper vi opp ett par hakk artist-messig og kan by på Vamp-musikk fra øverste hylle med Vidar Johnsen.
Johnsen har med seg gitarist og lydmann – duo-formatet passer perfekt i salen på grendahuset.
Vi ønsker at dette skal være en årlig happening i Bøfjorden – det viser at store ting kan skje, også i en liten bygd som i Bøfjorden! Og det viser at bygda Bøfjorden lever i beste velgående på alle måter.
Årets overskudd vil gå til barn og unge i bygda; vi har blant andre Amigos og andre aktiviteter for barn og unge som fortjener penger til innkjøp av utstyr og andre ting.
Initiativtaker bak konserten er i år som i fjor; Kay Edvin Nessæther med god hjelp fra familie og andre ildsjeler som gjør en kjempeinnsats!

DSCF5949-Edit

Duett med Sigrid og Viar på Vamp sin udødelige klassiker; «Tir Na Noir»!

For å krydre konserten med en lokal ingrediens kan vi med glede fortelle at vi har bytta ut Rita Eriksen med vår egen Sigrid Vetleseter Bøe! Det blir altså duett med Vidar og Sigrid på Vamp sin udødelige klassiker; «Tir Na Noir» – bare det er verdt inngangspengene! Sigrid kommer rett fra studier i Stockholm for å ta del i denne fantastiske kvelden!
«Dreamfarm AS» med base i Surnadal skal levere lyd- og lysutstyr til konserten – det er viktig for oss å bruke lokale aktører!  Rasteplassen på Vågland stiller med overnatting og bespisning for artisten.  Super service fra Mayse & co!  Lokale bedrifter stiller villig opp som sponsorer også i år –vi er evig takknemlige!
Billettsalget startet har startet klikk deg til billettbestilling på Bøfjorden.net.  Man får billetten tilsendt på epost eller sms! Lettere kan det ikke bli!

Først publisert: 3. september 2015, 04:00 - Sist oppdatert: 1. september 2015, 11:42