Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Vamp til Surnadal

Steinar Hasselø Laurdag 7. juli 2018

Det er bare et par år siden Vamp var på kulturhuset, og stemninga var så overveldende god at gruppa ville tilbake til Surnadal kulturhus igjen denne høsten. Det er det vel grunn til å tro at publikum også vil, for gruppa responderte med en fyrrig og sprudlende konsert av de sjeldne.

Sist var det 25 år siden gruppa ble starta; i år er det et nytt 25-års-jubileum – denne gangen for deres første album «God morgen søster», som bl.a. gjorde oss kjent med klassikeren «Tir na noir» for første gang.

I dag tilhører Vamp eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på Vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann og høstet mye heder og ære, bl.a.  Prøysenprisen og fem spellemannpriser. Høsten 2017 kom også deres siste album ”La la la”, som fikk strålende kritikker.

Katalogen deres er full av kjente og kjære sanger som de kan øse av på konsertene sine, så det er bare å glede seg til Vamp kommer 6. november!

 

 

Publisert: 7. juli 2018, 09:15