Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Utviklingsprisen til Sollid Mek. Verksted v/Steinar Skrøvset

Jon Olav Ørsal Onsdag 22. mars 2023

Det var knytt stor spenning til utdelingen av «Utviklingsprisen» under Næringslivskonferansen som Sparebank1 Nordvest arrangerte i dag.  Det er 22. gang at prisen deles ut, og gjennom tiden har det vært mange verdige vinnere.  Årets vinner presenterte banksjef Allan Troelsen på følgende måte:  

«Som jeg sa, i år er det 22 gang vi deler ut prisen, som er en påskjønnelse til personer eller bedrifter, lag og foreninger som utmerker seg med å utvikle og markedsføre lokalsamfunnet på en god måte. Prisen håper vi vil bidra til ytterligere inspirasjon og motivasjon for videre innsats.

Om årets prisvinner kan det sies at arbeidsinnsats og arbeidsmoral står høyt. En sterk visjon er å skape lokale trygge arbeidsplasser og bidra til lokal verdiskaping. Dette har de lykkes godt med.  Prisvinneren er innovativ, og tilpasningsdyktig og leverer en rekke ulike produkter og tjenester til store og små kunder. Hovedkunden er oljeindustrien og prosessindustrien, entreprenører og private i nærområdet.

Bedriften er en IA-bedrift, og har fokus på å skape et ungt og godt arbeidsmiljø.  De er en lærebedrift, og tar inn lærlinger. Men også de som faller utenom «normalsamfunnet» får en mulighet i bedriften. De behandler alle likt, uansett bakgrunn, kjønn og balast. Som daglig leder sier: Jeg har vært «bajas» selv, og snakker «samme språk» som disse ungdommene. Jeg vet at det er mye god arbeidskraft å hente her.

Utviklingsprisen 2022 går til Sollid Mek. Verksted ved Steinar Skrøvseth!

Publisert: 22. mars 2023, 18:25