Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

UKM med KIN-rock…..

Rune Dalager Tysdag 12. februar 2019

Ungdommar i Halsa, Rindal og Surnadal legger opp til allsidig kulturmønstring lørdag 16. februar kl. 17 – med en skikkelig bonus av et etterlag!
UKM  –  Denne gangen er det 13 ulike innslag på musikk, 6 danseframføringer, 2 innen teater/drama, 2 unge kunstnere, mens resten – 11 ungdommer – deltar ved å stå bak selve arrangementet på Surnadal kulturhus. Totalt er knapt 80 ungdommer fra Halsa, Rindal og Surnadal med på UKM i år.

KIN-ROCK
Kulturskolen på Indre Nordmøre inviterer til rockekonsert med band fra kulturskolen etter UKM. Dette året har vi altså slått KIN-rock konseptet sammen med UKM, og spiller litt mer pop og rock som en forlengelse av UKM-konserten. KIN-rock delen blir uten juryering, men de fleste av bandene på KIN-rock deltar også på mønstringen like i forkant. Når alle mønstringsinnslagene er unnagjort trekker juryen seg tilbake mens bandene fra Kulturskolen spiller fortsetter en halvtimes tid. 5 ulike band- og samspillsgrupper vil da viser fram litt mer av hva de har trent på dette skoleåret.

Vi får blant annet se og høre bandene «DeSign», «Mikrobølgeovn» og «No Name», samt en duo og et nokså ferskt band ved navn «Cotton Fields».
De unge musikerne vil tradisjonen tro (det er i år 15. gang på rad at Kulturskolen på Indre Nordmøre arrangerer KIN-Rock med kulturskoleband) ta oss med på en variert og spennende reise i rockens og popens verden med musikk av kjente band/artister som Bob Dylan, Rebecca Ferguson, Birdy, Rihanna, Bruce Springsteen og Madrugada.

Her er det såpass mange band med forskjellig musikalsk uttrykk og smak, at dette ligger an til å bli en veldig variert og god del av UKM-showet. Elevene våre gleder seg veldig til å opptre i Storstuå med full lyd- og lysproduksjon, og vi lover som vanlig fullt trøkk på disse konsertene!

Møt opp og se gamle så vel som kommende klassikere bli fremført av Indre Nordmøres fremtidige stjerner!

Publisert: 12. februar 2019, 19:44