Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Ukens kupp!!!

Ukens kupp!!!

Elinor Bolme Tysdag 20. august 2013

Ukens kupp for den som er på utkikk etter å fornye kjøkkenet sitt, kommer fra feriehuseiere og todalspatriotene Per og Elisabeth Marie Aas som har tilholdssted i Sissibu. Elisabeth håper noen i Todalen eller omegn kan hjelpe dem med å bli kvitt et kjøkken i løpet av helga. Hun skriver : I forbindelse med utbygging og rehabilitering av vår hytte, Sissibu i herlige Todalen viser det seg nå at alt blir mer omfattende grunnet store fuktskader. Vi blir derfor nødt til å fjerne alt i hytta, samt vårt «nesten nye» pent brukte kjøkken. Derfor GIR VI BORT hele kjøkkenet med keramisk platetopp, komfyr og kjøleskap.

Kjøkkenet er fra IKEA, er hvitt med sorte håndtak. Oppvaskummen er dobbelt i stål, med sort blandebatteri.  Bildet viser ikke hele kjøkkenet, Rett over på andre veggen er det også benk og veggskap. Kjøkkenviften (med to motorer) følger også med.

Er noen interressert i ta kontakt med Per eller Elisabeth på tlf 95979557 eller ved oppmøte i Sissibu  i Todalen  lørdag 24.august. Om noen synest dette er for billig (!), kan eventuelt noen kroner  mottas til Todalen IL, sier Elisabeth.

Publisert: 20. august 2013, 20:47