Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Turminner fra Todalen

Elinor Bolme Tysdag 19. august 2014
En augustdag i 1965 kom jeg som fotturist til Todalen og Kårvatn for aller første gang. Etter enkel hoderekning blir det da et slags 50-årsjubileum neste år. Hvis både hode og føtter fungerer brukbart om et års tid, får jeg prøve å markere dette. Uvisst på hvilken måte!
 
Todalen har mange fristende fjell for friluftsfolk. For meg har det blitt mange turer til Todalen i årenes løp. Og i ulike årstider. Min siste tur hittil i år gikk til Neådalen, 16. august. Været var så som så. Ingen fare for solstikk i alle fall.
 
Det er fortsatt mye jeg ikke har fått sett og studert i Todalen. Håper derfor på flere turer!
 
Med hilsen
Harald Egil Folden / Foldenfoto.net
 
Under er et lite utvalg av mange turer i Todalen.
 

 

Publisert: 19. august 2014, 03:00