Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Torstein med på 4 MOT-konsertar i distriktet

Elinor Bolme Tysdag 10. juni 2014

Torstein Snekvik er lokal MOT-ambassadør og har ved flere anledninger opptrådt sammen med teamet bak MOT på deres arrangementer. Etter en opptreden på MOTs årlige landsmøte ble han spurt om han kunne tenke seg å være med på en bit av deres turnè som går på kryss og tvers i landet , noe han selvsagt takket ja til. Oppmlegget for Torstein sin del starta allerede denne veka, med oppmøte på Aker stadion før kampen mellom Molde og Brann i går. Her var det rigga til stand og minikonsert saman med Chand og dei andre musikarane utanfor Aker stadion. Noko som passa Torstein utmerket sidan han er ein stor Molde-supporter!

oving_Torstein_ChristofferLysgaard

Vidare denne veka følgjer han turnebussen saman med crewet og spelar to konsertar i Kristiansund i kveld, Tingvoll i morgon og til slutt på Tjønna Challenge i Rindal torsdag. Ein strålende opplevelse for en 14-åring, og ikkje minst ein viktig og fabelaktig organisasjon å bli assosiert med og gjere ein innsats for. Atle Vårvik er ein av hjernane bak organisasjonen, og i god idrettsånd har gjengen på vegen lagt opp til ein ”sunn turne” med innlagte treningsøkter og fornuftig kosthald for dei involverte så dei slepp å trille heimover-  i dobbel forstand – etter endt turne. Treningstøyet har derfor også Torstein med seg i bagasjen, og han gler seg til å svette side om side med sine medmusikere, han som er keeper på G14 årslaget til KUST.

opptreden_Aker

Chand og musikerene Kenneth Aksnes og Christoffer Lysgård er den faste stammen i showet som spelar på skuler rundt om i landet. I tillegg er ulike gjester og MOT-ambassadører innom og bidrar innimellom, slik som Torstein skal denne veka. I Molde var det komikar Nils Ingar Ådne som stilte opp i MOT-skjorta før og under kampen. Torstein vart utfordra til ein spontan minikonsert utenfor Aker Stadion, og etter ein kjapp øvingsrunde ved bussen, dro han et par låter i sola til stor begeistring for dei fremmøtte.

Torstein har så til dei grader funne tonen saman med sine medmusikantarr, og dei deler både speleglede og musikksmak. No er det for det meste den unge amerikanske countrymusikeren Hunter Hayes som runger i bussen, og kanskje får vi høre Torstein spille en av hans låter på konsertene?

Publisert: 10. juni 2014, 18:51