Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Torstein med julkonsertpremiere i Grieghallen

Torstein med julkonsertpremiere i Grieghallen

Jon Olav Ørsal Tysdag 22. november 2011

Sist helg braka det løs med premiere på MGPjr julekonsert der Torstein Snekvik er en av deltagerne. Malin Reitan (vinner 2005) Jørgen Dahl Moe (vinner 2009) og Alexandra Rotan (superfinalist 2010) er de andre som er med i det 1,5 timer lange showet. Lokalt er det konsert i Kristiansund 2. desember og i Molde 3.desember.

I tillegg får vi stifte bekjentskap med årets vinner Sval Rosenløw Eeg på noen av konsertene og superfinalist, Sol Strøm på andre. Turnèen har totalt 9 forestillinger, og i helga var det altså premiere i intet ringere enn Grieghallen i Bergen med to fulle hus og stormende jubel! Den helproffe produksjonen med live band og teknikk/lys som er settingen verdig skaper en flott ramme rundt konserten som har imponert et kresent vestlandspublikum.

 Torstein har en sentral rolle i konserten og forteller at han storkoser seg. Siden han ikke har noen åpenbar «hjemmebane» i denne turnerunden håper han veldig på at en del kjentfolk vil ta turen til Kristiansund, Molde eller Trondheim som alle får besøk av turneen. En liten smakebit kan du få ved å ta en titt på denne stemningsfulle videoen som ble sluppet i går.

Slik ser turnelisten ut:
27. nov – Tønsberg
02. des – Braathallen Kristiansund
03. des – Treffhuset, Molde
10. des – Olavshallen, Trondheim
12. des – Olavshallen, Trondheim
16. des – Oslo konserthus
17. des – Ibsenhuset, Skien

Mer info om MGPJr julekonserter finn du på facebook!

Publisert: 22. november 2011, 21:26