Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Topp resultat for årets Demensaksjonen i Surnadal kommune

Bjørn Gunnar Ansnes Tysdag 27. september 2022

Da er siste bøssa frå årets Demensaksjon komen inn og talt opp.  Surnadal demensforening og helselag og Åsgard helselag er særs godt nøgd med eit topp resultat for årets Demensaksjon. Dei to helselaga i kommunen har samla inn til saman kroner 119.522,- under årets aksjon. 

«Tusen takk for alle bidrag til Demensaksjonen!», seier Liv Botten, leiar i Surnadal demensforening og helselag. «Vi takker årets russekull på Surnadal videregående skole, takk til ungdommene fra Surnadal ungdomsskole som har valgfaget «Innsats for andre» og takk til alle dere andre som gikk med bøsser for en god sak!», seier ho vidare.

«Tusen takk også til alle som åpnet dørene for våre bøssebærere og som puttet penger på bøssene, og takk til alle som har vippset til vårt vippsnummer 709094!», avsluttar ho.

Dersom du ikkje allereie har fått bidrege til årets Demensaksjon, men ønsker å gjere dette, så kan du framleis vippse ditt bidrag til 709094 eller betale inn til Surnadal demensforening og helselag sin konto 4040.55.81576.

Publisert: 27. september 2022, 12:13