Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Todalshytta lørdag kveld: Nordgarden er tilbake …

Jon Olav Ørsal Onsdag 10. august 2016

Etter en sommer og vår med stadige oppdrag i Europa gjester Terje Todalen igjen, og har allerede varslet ønske om en topptur i løpet av helga.  Så her ligger muligheten for en lokalkjent vandrer til å veivise. Terje har deltatt på Raus 2015 og 2016, og har bedt spesielt om å få opptre i sommer. Lørdag kveld skjer det på Todalshytta.

Todalshytta har sagt «selvsagt», og stiller med vanntett telt for anledningen. Terje er i prosess med å skrive for sitt nye album, og hvis vi har litt flaks vil han fremføre, som på Raus 2016, sitt første verk på norsk, «Å Herre», skrevet på Todalshytta i juni.
Nordgarden skrev dessuten flere interessante låter på hytta i 2015 og 2016, både med Jeff Wasserman, Amund Maarud, Alf Brettevilleog Johanna Demker, – deriblant en låt om Lort Philips» kone.

Terje Nordgarden på scena framfor Todalshytta i 2015. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Terje Nordgarden på scena framfor Todalshytta i 2015. Arkivfoto: Jon Olav Ørsal

Nordgarden utmerker seg alltid med sin overbevisende fremføring, og er en underholder med flere kvaliteter, noe publikum fra hans tidligere opptredener husker. Todalshytta åpner for servering klokka 19, konsertstart kl 20.

Publisert: 10. august 2016, 06:00