Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Todalen knøtt på SILregn-Cup

Todalen knøtt på SILregn-Cup

Laila Kvendset Måndag 18. juni 2012

Todalen Knøtt deltok søndag 17. juni på SILregn-cup i Surnadal. Vi spilte tre kamper. Første kamp for dagen var mot et sterkt kollektiv fra Surnadal. Todalen ble et nummer for små, men viste tegn til forbedring utover i kampen. Vi pyntet på resultatet med Martins aller første scoring. Pausen fram til neste kamp mot Rindal ble brukt godt. Potetskruer og brus gikk ned på høykant, og alle var godt oppe på sukker til kampstart. Vi ledet tidlig 5-2 og klarte å ro i land en 7-6 seier mot Rindalingene.

Høydepunktet var keeper Silje som reddet et kanonskudd med hodet. Vi gjentok suksessformelen fra første pause og fylte på med sukker fram mot kampen mot et annet lag fra Surnadal. Nok en ettmålsseier ble resultatet. Dette lover godt før kampene på Todalsdagen om to uker. All den tunge treningen i vinter og god oppladning til kampene ga resultater.

Knøttene sender en stor takk til alle supporterne som kom og støttet oss i løpet av dagen. Vi håper dem og flere med møter opp som publikum og supportere i Todalen om to uker. Vi garanterer god underholdning!

Publisert: 18. juni 2012, 20:00