Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Temakveld om sunn og enkel mat – spis med oss

Jon Olav Ørsal Torsdag 31. mars 2022

Surnadal demensforening og helselag er aktive på flere fronter, og er opptatt av at sunn og god mat har stor betydning for god helse og trivsel.  Neste uke arrangeres den første temakvelden, og det skjer i samarbeid med Solveig Haglund i Oppistua Øye, skriv demensforninga i en pressemelding

«Surnadal demensforening og helselag vil i samarbeid med Solveig Haglund, Oppistua Øye, invitere til temakveld om sunn og enkel mat for voksne. Dette er satsningsområde for Nasjonalforeningen for folkehelsen: Gå med oss! Strikk med oss! Spis med oss!  Nye navn på aktiviteter som er i gang over hele landet.
I første runde satser vi i Surnadal demensforening og helselag på sunn mat og måltids-fellesskap som skaper trivsel og glede.

Første temakveld blir 05.04. kl 18.00 i Oppistua Øye hos Solveig Haglund.

Vi får ei innføring i å lage enkel sunn og ernæringsmessig mat, og til avslutning vil vi få servert en sunn og god gulrotsuppe.  Hvis interessen er stor nok vil vi fortsette på temaet til høsten med flere kurskvelder i enkel, god og sunn mat for voksne.  Meld deg på kvelden til Liv i tlf 957 29 719.»

Sjå plakaten nedanfor 

Surnadal demensforening og helselag er medlem i Todalen.no

Publisert: 31. mars 2022, 11:21