Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Talgø styrker staben – satser på fremtiden

Jon Olav Ørsal Måndag 20. juni 2022

I dag har vi mottatt pressemelding om at Per Otto Flæte er ansatt som utviklingsdirektør i Talgø.  Innovasjon er en sentral del av Talgø-konsernets DNA, og selskapet har alltid satt utvikling i høysetet. Selskapet har nå ansatt Per Otto Flæte i nyopprettet stilling som utviklingsdirektør, og viser med dette at de ønsker å ta stadig nye steg innen forskning og utvikling. Flæte kommer fra stillingen som forskningsleder ved Norsk Treteknisk Institutt og kjenner godt til Talgø .

Ambisiøs satsing i Talgø-konsernet

  • Talgø har alltid tenkt innovasjon og søkt løsninger som kan ta våre produkter og selskapet til nye høyder. I dag er utviklingstakten høyere enn noen gang og innovasjon blir stadig mer krevende. For oss er det derfor helt nødvendig å knytte til oss kompetanse på øverste hylle. Med Flæte på laget er vi nå klare for å ta nye steg, både innen utvikling av prosesser, produkter og miljøarbeid. Innovasjon, kompetanse og vekst skal nemlig bringe Talgø videre, og videre det skal vi!

Terje Talgø, konsernsjef – Talgø

I Talgø vil Flæte få hovedansvaret for forskning og utvikling, og arbeidet med forbedring av selskapets ulike prosesser og produkter. Flæte vil også bidra aktivt i arbeidet med relevant dokumentasjon, i tråd med internasjonale og nasjonale lover og regler, trender og generelle forventninger i bransjen. En veiledende rolle i bedriftens miljøarbeid inngår også som en naturlig del av dette.

  • Jeg kjenner Talgø som en virksomhet med store ambisjoner og spennende planer for videre utvikling basert på foredling av råstoff fra skogen til fornybare og bærekraftige byggematerialer. I tillegg opplever jeg at det er et stort engasjement blant de ansatte. Jeg gleder meg derfor veldig til å bli med på laget.

Per Otto Flæte, utviklingsdirektør – Talgø

Per Otto vil være på plass hos Talgø fra 1. september, 

Publisert: 20. juni 2022, 12:59