Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Talgø MøreTre AS nominert til innovasjonspris!

Elinor Bolme Måndag 17. juni 2019

Bærekraft, konkurransekraft og verdiskapning står i fokus når juryen til Byggenæringens Innovasjonspris var samlet i forrige uke for å velge ut åtte finalister til Byggenæringens Innovasjonspris 2019. Og blant kandidatene finner vi nå Talgø MøreTre AS med Concise Collection®

For femte gang skal Byggenæringens Innovasjonspris deles ut til et firma, en organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring, skriver Juryen for Byggenæringens Innovasjonspris 2019 i en pressemelding i dag. Løsningen skal være i funksjon og skal kunne dokumentere økt konkurransekraft og verdiskapning.

Talgø MøreTre ved Divisjonssjef salg og marked, Bjørn Hauglann er strålende fornøyde med nominasjonen! -Denne nominasjonen vil gi oss økt oppmerksomhet i markedet mot alle aktuelle kundegrupper og er i tillegg en bransjeanerkjennelse som gir respekt blant innkjøperne vi forholder oss til.

–   Vi vet at byggevarebransjen er en relativt konservativ bransje, der det har vært begrenset med utvikling på denne typen produkter. De siste årene har nye konkurrenter har kommet til, og for oss er det derfor stas med ekstra oppmerksomhet på vår satsing.

Hauglann trekker også fram betydningen av nominasjonen har internt. -Hos oss har vi ingen definert produktutviklingsavdeling, men gjennom godt arbeid på tvers av mange avdelinger helt fra råstoff, via design, høvling, koking, overflate og finish til full utrulling gjennom marketing og salg har vi greid å sy sammen en kolleksjon som skal være vår «nyhetsreserve» og en kolleksjon for framtida. Dette er noe vi sammen kan være stolte av internt.

Marketingsjef, Heid Snekvik trekker fram at det også er stas å sjekke lista over tidligere prisvinnere, der «storfisker» som Moelven og Veidekke figurerer. -Vi opplever jo selv at vi er ganske langt fremme når det gjelder å tenke utvikling og er en kjent for en ganske «offensiv spillestil». Derfor er det jo utrolig kjekt at dette blir lagt merke til av andre og resulterer i en slik nominasjon.

Nå skal tida brukes godt til forberedelser før presentasjon for storjuryen 10. september. De 8 kandidatene inviteres da til presentasjon for juryen i Oslo og vinneren blir kåret under Byggenæringens Innovasjonskonferanse, fredag 18.oktober under Bygg Reis Deg messen. Bygg Reis Deg 2019 arrangeres 16.- 19. oktober 2019 på Norges Varemesse på Lillestrøm, og Talgø sin stand har ved flere anledninger gjort seg bemerket der tidligere!

Concise Collection® er en kolleksjon for moderne boliger med fokus på enkelt vedlikehold, der alle produkter har designlikhet og er utviklet for å passe sammen. Alle produkter har rette kanter, enkle linjer og en liten fas i hjørnet for å hindre flising. Alle produkter har også en spesialbehandlet overflate, en sawcut, som gir en børstet følelse, mindre fiberreisning og bedre og jevnere fargeheft. Les mer på www.talgo.no

Se hele pressemeldingen med de andre nominerte fra Juryen for Byggenæringens Innovasjonspris 2019: Pressemelding Byggenæringens Innovasjonspris kandidater 2019

Publisert: 17. juni 2019, 16:02