Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Talgø hanket inn nok et trofé

Elinor Bolme Laurdag 14. februar 2015

Nok en gang har Talgø gjort seg bemerket under et messearrangement. Denne gangen var det på den årlige store Byggmakkermessa i The Qube på Gardermoen der de sammen med Asak Miljøstein ble kåret til «Årets beste stand 2015» . Her er det proffer og butikkansatte som har stemt Talgø sin stand fram som vinnere, der tilbakemeldingene gikk på  mest selgende, opplærende, inspirerende og kreative!

En stolt salgssjef Bjørn Hauglann og distriktsansvarlig Roger Luneborg tok imot prisen sammen med representanter fra Asak fredag kveld.

image

Salgssjef Bjørn Hauglann

Med seg på laget hadde de også med seg «royal elefanten» produsert på Eidet i Surnadal. Elefanten ble brukt som symbol i lanseringen av Møretre sin nye nye farge, MøreRoyal grå. Talgø utstyrte og kanskje utfordret, tusenkunstner Ove Magne Aasen med et megastort treemne, som han elegant formet frem til den nydeligste kreasjon med  motorsag og vinkelsliper.

image

MøreRoyal grå gjør seg godt på elefanten.

Dette er som sagt ikke første gang Talgø imponerer publikum med sine utstillinger. Her kan vi nevne «Gjør din bolig bedre» før jul der de vannt og Nordek-messen for to uker siden der de ble nominert som en av tre. Der vant forøvrig Essve. Standene er designet av marktingsjef Heid Snekvik, som er storveies fornøyd med nok en utmerkelse.

Alle foto og informasjon forøvrig er «lånt» fra Talgø sin Facebookside

 

Publisert: 14. februar 2015, 18:23