Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Talgø blir majoritetseier i Einar Mork Snekkerverksted AS

Jon Olav Ørsal Fredag 16. desember 2022

Talgøkonsernet vokser i omfang, og kjøper 51% av aksjene i averøyfirmaet Einar Mork Snekkerverksted AS.  Dermed blir  Talgø Invest majoritetseier  og innlemmer nok en velrennomert kvalitetsbedrift i Talgø-konsernet.  Dermed tilrettelegges det for et nært samarbeid med verdifulle synergier fra nyttår 2023. 

Einar Mork Snekkerverksted AS – fagkompetanse gjennom 70 år
Einar Mork Snekkerverksted AS har vært kjent som en solid lokal aktør innen nybygg og rehabilitering siden 1952. Bedriften utfører i hovedsak oppdrag i Averøy og nærliggende kommuner, med 12 dyktige ansatte i staben og en omsetning på nærmere 30 millioner.

Med egne kvalitetskrav om håndverksmessig solid arbeid, har Einar Mork Snekkerservice opparbeidet seg en lang rekke trofaste kunder og et rykte som en dyktig og pålitelig aktør i byggebransjen. Bedriften er medlem i byggmesterforbundet, er godkjent lærebedrift og har et komplett snekkerverksted med verktøy som trengs for å gjenskape unike bygningsdetaljer til restaureringsarbeid.

Her signeres avtalen. Konsernsjef Terje Talgø flankeres av Einar Mork og Henning Mork. Det var bestefaren Einar Mork som var gründer og starta firmaet i 1952. Foto Talgø Marketing

Her finn du mere info om averøyfirmaet:   https://www.einarmork.no/

Talgø Invest AS styrker laget på Nordmøre
Talgø Invest består av en trelastdivisjon, en byggdivisjon og en butikkdivisjon, og omsatte i 2021 for 927 millioner.  Flaggskipet i konsernet er Talgø MøreTre AS, som produserer trelastprodukter i MøreRoyal® til byggevarebransje og prosjektmarked, med hovedvekt på produktgruppene kledning og terrasse.

Byggdivisjonen i Talgø produserer elementer i tre, har ulike oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering, samt utfører større feltutbygginger. Når Einar Mork Snekkerverksted tiltrer som nyeste tilskudd, teller Talgø Byggdivisjon 7 ulike selskaper. Talgø Byggdivisjon har mål om fortsatt vekst i årene som kommer, og ønsker å bli en konstellasjon av kvalitetsbedrifter med bred fagkompetanse innen byggenæringen og med lokal tilhørighet.

Torsdag kveld var det «bli kjent» kveld på Gammelfabrikken – fra venstre Einar Mork, Henning Mork, Erling Talgø, Harald Mork og Svein Løvik. Foto Jon Olav Ørsal

–          Vi i Talgø er stolte over å ha inngått avtale med nok et solid familieselskap her på Nordmøre. Einar Mork Snekkerverksted kommer nå inn som enda en kvalitetsbedrift i konsernet – noe som legger til rette for positiv utvikling i begge retninger og spennende synergier.

                                                                                                  Erling Talgø og Svein Løvik

–          Vi mener at avtalen med Talgø Invest AS bidrar til en positiv utvikling av Einar Mork Snekkerverksted AS inn i en spennende fremtid, til glede for våre ansatte og lokalsamfunnet.

                                                                                                  Henning Mork

Bli kjent kveld med innslag av siste nytt på Royal-fronten med salgssjef Bjørn Hauglann. Foto Jon Olav Ørsal

Publisert: 16. desember 2022, 12:09