Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Takk for kampen, og cupen!

Elinor Bolme Laurdag 23. august 2014

Rundt 500 unge fotballspillere fordelt på 57 lag og 91 kamper, sol og god organisering med 80-90 frivillige, gjorde at den fjortende Søyacupen i rekken går innunder kategorien særdeles vellykket.  Speaker Mangne Hansen holdt til en hver tid 7 dommere oppdatert på spilletid, som gjorde at timeplanen ble fulgt til punkt og prikke gjennom hele dagen. Kioskmannskap stekte opp uante mengder vaffelrøre og guttene som passet grillene hadde det rimelig travelt til tider. Mens ungene; jo de koste seg stort sett gjennom hele dagen og var ikke såfryktelig nøye på resultatene.

Nytt av året var utdeling av Fairplay-pris til to av de «snilleste» lagene gjennom turneringa. Her var det Rindal G11/12 og Sunndal J10 som ble de utvalgte, etter en jury som sirkulerte på området gjennom hele dagen. Kriteriene var «fin oppførsel» av både spillere og ledere – både på og utenfor banen.

Under er et stort bildegalleri med bildetekst som viser litt av en vellykket fotballdag på Kvanne. Alle foto Elinor Bolme. For enda flere bilder kan vi anbefale ILSøya.no og  Trollheimsporten.

Publisert: 23. august 2014, 21:43