Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

T-komponent avslutter limtreproduksjonen

Elinor Bolme Onsdag 28. januar 2015

I ei pressemelding fra styreleder Finn Talgø og dagleg leiar Elmer Talgø ved T-komponent i Rindal, framgår det at T-komponent nå  legger ned limtreproduksjonen i produksjonslokalene i Bjergen, Rindal fra 1. juli 2015.  Ca. 10 ansatte vil bli berørt av dette.

T-Komponent vil nå konsentrere seg om den øvrige virksomheten i selskapet og har som mål av 2015 fremstå som et selskap som driver med salg av byggvareprodukter, – i all hovedsak import for videresalg til forhandlere.

Selskapet har de siste årene vært gjennom en omfattende prosess for å redusere kostnader og bevare denne produksjonen, deriblant en nedbemanning og andre kostnadssparende tiltak. Samtidig tapte selskapet omsetning i konkurranse med utenlandske leverandører, slik at kostnadsreduksjonen ikke kompenserte for fall i omsetning.

Det er derfor med sterk beklagelse at styret ikke finner grunnlag for videre produksjon skriver Finn og Elmer Talgø i sin pressemelding. Men de berømmer sine ansatte for å ha vist en ståpåvilje og pågangsmot til tross for økonomiske tunge tider.

Les hele pressemeldingen her T-komponent avslutter limtreproduksjonen.

Publisert: 28. januar 2015, 05:45