Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Svorka og Surnadal Sparebank – stenger dørene for publikum inntil vidare

Bjørn Gunnar Ansnes Måndag 4. januar 2021

Som følge av dei nye nasjonale smitteverntiltaka Regjeringa kunngjorde i går ettermiddag har både Svorka og Surnadal Sparebank stengt dørene for fysiske besøk inntil vidare. All kundekontakt går difor føre seg digitalt eller via telefon. Surnadal Sparebank vil i perioden dørene er stengde utvide opningstida på telefon fram til 21:00 på kvardagskveldar.

Surnadal Sparebank – Vi er tilgjengelig, men har stengte dører!

Grunnet strenge, nasjonale tiltak har vi valgt å stenge våre dører for fysisk besøk i en periode. Vi gjennomfører alle kundemøter fremover digitalt eller pr. telefon. Kundeservide er tilgjengelig på telefon 71 66 27 00 til kl. 21.00 alle dager. 

For å kontakte rådgiver, se https://bank.no/ansatte

For oppdatert informasjon, trykk på lenka: Surnadal Sparebank

Svorka – har satt beredskap knyttet til den pågående smittesituasjonen rundt koronaviruset

Vi jobber med å sikre at vi har nødvendig kapasitet til å levere samfunnskritiske tjenester i den situasjonen landet er i. Fysiske besøk på kundesenteret er fra i dag steng for publikum, men du kan nå oss via telefon eller e-post. Det kan i perioder oppstå kø på telefon og noe lengre behandlingstid på saker. Oppgaver som ikke er helt nødvendige vil settes til side, og alle ressurser vil nå brukes for å opprettholde leveranse. Trenger du utstyr vil du kunne få anvisninger til dette ved å henvende deg til oss på telefon eller e-post. Vi har åpent mandag – fredag mellom 08:00 – 15:00. Tlf: 97 91 22 22 E-post: kunde@svorka.no. Kritiske henvendelser utenom åpningstid kan rettes til vår vaktordning for nett, strøm, bredbånd eller TV: Svorka kundeservice

Vi følger utviklingen og anbefalingene til Folkehelseinstituttet og statlige myndigheter som direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Vi vil holde våre kunder informerte her på vår hjemmeside og oppdatere med løpende informasjon av vesentlig art via vår Facebookside. Følg oss gjerne. 

For oppdatert informasjon, trykk på lenka: Svorka

Publisert: 4. januar 2021, 14:15