Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Svorka åpner ny ladestasjon på Best Fannrem 

Jon Olav Ørsal Onsdag 27. september 2023

Det er høy etterspørsel av elbilladere i distriktet og Svorka er stolte over å kunne lansere splitter nye ladere på Best Fannrem. – Dette er noe vi har gledet oss til og som vi ser frem til å kunne tilby elbileiere i distriktet, men også for bileiere som er på gjennomreise, forteller Håkon Solvik, konsernleder for teknologi i Svorka i ei pressemelding.  

 

Stort behov for ladere på typiske knutepunkt 

I takt med at over 80 % av nybilsalget i 2023 er elbiler, vil etterspørsel og tilgjengelige elbilladere i Orkangerområdet kunne gi en noe begrenset ladekapasitet. Spesielt i den typiske rushtiden, før og etter jobb, vil det til tider kunne oppstå ladekøSvorka håper og tror at den nye ladestasjonen på Best Fannrem med 4 ladere, kan avlaste mye av denne etterspørselen og ikke minst gi kundene en god opplevelse med svært brukervennlige ladere. 

 

Åpningsfest – gratis lading 3 dager til ende 

Svorka ønsker alle velkommen til en splitter ny ladestasjon på Best Fannrem nå til helga. Lad, nyt, kjør! 

–Siden vi nå bygger vår 6.ladestasjon på under ett år slår vi på stor tromma og tilbyr alle gratis lading fra fredag morgen til søndag kveld. Vi oppfordrer kunder til å komme tilbake dersom våre 4 ladere ikke er tilgjengelige og det ikke er ledig parkeringsmulighet. At det kan bli noe kø på en slik dag vil vi nok måtte regne med, bekrefter Even Rune Johansen, prosjektansvarlig for ladestasjonen på Best Fannrem. –Men vi mener at dette skal kunne gå fint for seg, spesielt med tanke på at vi strekker dette over 3 dager. 

 

Betal med kort – slipp apper og innlogging 

De nye ladestasjonene er svært kundevennlige, og enkle å bruke. Her kan man senke skuldrene, sette laderen i bilen, betale med kort som kan «tæppes», dras og settes inn.  

– Vårt hovedfokus er å kunne tilby produkter og tjenester som gir fornøyde kunder. Dette med brukervennlighet er nok et ønskesom går igjen hos de aller fleste elbileiere. Å måtte laste ned både app, logge inn og mere til, gir fort stor frustrasjon. Vi ønsker heller å gi våre kunder en god opplevelse hvor de enkelt kan lade bilen, og samtidig kunne gå inn og ta seg en god kopp kaffe og kanskje noe godt å bite i. Vi som har elbil fortjener også å kunne lade under tak, forteller Linn Hamnes, markedssjef i Svorka. 

Svorka har vært opptatt av å velge ladestasjoner med tilgjengelig toalett og spisested, i tillegg til å kunne lade bilen under tak i ly for vær og vind. Best Fannrem og Bestgrillen tilbyr i pose og sekk, og har med sine nyrenoverte lokaler er et allerede godt etablert og populært tilbud blant både lokale og folk på gjennomreise. 

Laderne er levert av EMES som holder til i Surnadal. I tillegg leverer Svorka elbilladere til privat bruk og systemladere til bedrifter og borettslag.  

Publisert: 27. september 2023, 16:21