Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Svorka Aksess – Status for bredbåndet i Todalen

Jon Olav Ørsal Tysdag 7. januar 2014

Svorka Aksess ser endelig mot slutten på den omfattende omstruktureringen av nettet som nå pågår. Oppgraderingen gjør bredbåndsnettet klart for fremtiden med å etablere støtte for blant annet IPv6. Todalen sammen med Kvanne, Lykkjebygda og Eidet vil bli omlagt samtidig. Dette er planlagt til å skje mandag den 13.01.

Det er Espen Røv hos Svorka Aksess som skriv dette i en e-post til Todalen.no. Han skriv videre at Svorka Aksess i forbindelse med denne omstruktureringen midlertidig har måttet flyttet alle kundene våre over på ett stort logisk nett før omleggingen. Dette har generelt ført til en lavere leveringskvaliteten den siste tiden. Dette kan på en måte sammenlignes litt med å bygge ny vei; – det blir verre før det blir bedre.

Svorka Aksess minner samtidig om at alle som har mottatt ny router i posten, må bytte den gamle routeren med den nye, eller gjøre de nødvendige endringer i oppsettet på eksisterende router før mandag, og ber om at folk ikke nøler med å kontakte Svorka Aksess på 07165 hvis det skulle oppstå spørsmål omkring dette. Har du ikke fått noen slik router i posten, trenger du ikke gjøre noen ting. Da har du alt fått en ny og oppdatert router på plass!

Svorka Aksess benytter også anledningen til å takke for tålmodigheten, og ser frem til at ting skal være tilbake i normal drift etter omleggingen!

Publisert: 7. januar 2014, 18:20