Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Svorka Aksess blir Svorka Bredbånd

Jon Olav Ørsal Onsdag 23. september 2015

I en pressemelding vi har fått i dag melder daglig leder Håkon Solvik om navneendring for Svorka Aksess, som nå blir hetende Svorka Bredband.  Solvik sier at det er ingen dramatikk i navneskiftet, men at det nye navnet skal gjenspeile virksomhet, som er å tilby bredbånd via ulike teknologier, i langt større grad. Navneskiftet får derfor ingen betydning for hverken kunder, leverandører eller samarbeidspartnere forøvrig.

Her gjengir vi pressemeldingen i sin helhet:

«Svorka Aksess endrer navn til Svorka Bredbånd
Fra og med september 2015 vil Svorka Aksess AS hete Svorka Bredbånd AS. Navneendringen innebærer ingen endring i eierskap. Den juridiske enheten Svorka Bredbånd AS vil ivareta og videreføre alle Svorka Aksess AS sine avtalemessige forpliktelser. Håkon Solvik fortsetter som daglig leder i Svorka Bredbånd AS.

Bakgrunnen for navneendringen er at navnet «Svorka Bredbånd» vil være mer dekkende for selskapets virksomhet. «Endringen av navnet til Svorka Bredbånd innebærer at navnet nå gjenspeiler vår virksomhet, som er å tilby bredbånd via ulike teknologier, i langt større grad,» sier Håkon Solvik, daglig leder i Svorka Bredbånd. «Vi vil fortsatt ha samme fokus som tidligere, nemlig at vi skal tilby det beste og billigste bredbåndstilbudet uavhengig av hvor du bor i vårt nedslagsfelt. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med våre kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere.”

Svorka har videre tatt en strategisk beslutning om at konsernet i all kommunikasjon skal benytte merkenavnet «Svorka» som avsender, uavhengig av virksomhetsområde (energi, produksjon, fjernvarme og bredbånd).»

 

Publisert: 23. september 2015, 18:36