Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Svarrabærje er klare for nye sprell på scena

Jon Olav Ørsal Fredag 6. november 2015

Neste uke er Svarrabærje Teaterlag sceneklare med sin revy «Fær å sæi de slik», og billettsalget er allerde godt i gang. I skrivende stund er det ennå billetter att både til premieren onsdag 11. november og til de 3 andre forestillingene på torsdag, fredag og lørsdag kveld. Erfaringsvis går billettene fort unna når premieren nærmer seg, og det kan lønne seg å være litt kjapp for å få en god plassering.

I en pressemelding gir teaterlaget en omtale av revyen : Svarrabærje Teaterlag er nå i full gang med å øve til sin kommende revy «Fær å sæi de slik», og går så langt som til å gi besøkende «lattergaranti». Revyen har premiere den 11. november, og teaterlaget byr deretter på forestilling hver kveld til og med den 14. november. – Revynumrene begynner nå virkelig å ta form, og vi føler oss trygge på at alle som tar turen til Surnadals storstue, Surnadal Kulturhus, vil få trimmet lattermusklene, sier leder i Svarrabærje Teaterlag, Steinar Ranes. Vi kan by på en tradisjonell revy hvor vi både har generelle nummer, og selvsagt noen nummer av mer lokal karakter. Her vil det rett og slett bli noe for enhver smak.

Selv om Svarrabærje Teaterlag fortsatt ikke vil røpe for mye har det allerede kommet hint i lokale medier om at både lokale politikere og økonomien i Surnadal Kommune vil bli gjenstand for munter harselas. I tillegg nevnes det at det er flere nummer hvor litt mer absurde karakterer er bærende. Det nevnes blant annet at noen helt spesielle dyr har sett dagens lys i Surnadal siden sist… Og kanskje dukker det opp både leger og forskere som har nok å ta tak i lokalt.  – Så mye mer vil vi fortsatt ikke avsløre, men vår dyktige instruktør, Marita Rødset, har vært en stor ressurs så langt i prosessen. Hun bringer det beste ut av både debutanter og langt mer rutinerte skuespillere som vi har på laget Ja, også er vi ikke så rent lite stolte over at vi har med oss en rekke yngre skuespillere på laget. Det er viktig for rekrutteringen på lang sikt, og noe vi tar på alvor.

Vi har også med oss et team av svært dyktige musikere, og ser allerede at musikknumrene begynner å ta form. Rolf Paulsen leder an de fire musikantene, og i tillegg har vi med oss Linda Botten som kan lage gull av gråstein rent musikalsk. Svarrabærje Teaterlag har et godt samarbeid med Vårsøg Hotell, og minner om at Musters Bistro åpner kl. 17 mandag-torsdag og lørdag, samt kl. 16 fredag. Her er det med andre ord muligheter til å kombinere et godt måltid med en knakende god revy. I tillegg byr hotellet på teaterbuffet i etterkant av revyen på lørdag, hvor det ryktes at medvirkende til revyen vil dukke opp. Revylaget oppfordrer for øvrig alle som ønsker å få seg en god latter til å sikre seg billetter
i god tid, da det ikke settes opp ekstraforestillinger.

Billetter kostar kr 245,-  og kan kjøpes på Surnadal kulturhus eller på nettet via Billettluka

 

Publisert: 6. november 2015, 10:00