Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Surnadal Sparebank synger ut igjen!

Surnadal Sparebank synger ut igjen!

Jon Olav Ørsal Tysdag 9. april 2013

Surnadal Sparebanks Korslag i oktober 2010 ble en gedigen suksess, og kravet fra publikum var unisont: Vi vil ha nytt korslag neste år! Det tok litt lenger tid enn ett år, men nå er det klart: Lørdag 13. april samles 5 kor med 120 sangere til sammen for å konkurrere i Surnadal idrettshall. I tillegg opptrer et barnekor og et kor fra Nordmøre Folkehøgskole. Dette betyr at vi gjør det igjen: skaper et av de største kulturelle begivenhetene på Nordmøre! Totalt vil det være ca. 1000 mennesker i Idrettshallen denne lørdagskvelden, skriv Surnadal Sparebank i en pressemelding.

«Sist delte vi inn kora geografisk, denne gang valgte vi bransjer» sier korslagkoordinator Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank. «Vi annonserte etter korledere og dirigenter, så rullet ballen videre av seg selv» Og nå har altså korene øvd siden juletider og er klare for å gi oss et fantastisk show kommende lørdag.
«Korslaget er så mye mer enn bare showet til slutt» sier adm. banksjef Allan Troelsen. «Like viktig som selve arrangementet er aktiviteten som skapes i forkant under øvingene når så mange samles rundt om i bygda for å øve. Dette skaper nye bekjentskaper og en god dugnadsånd på tvers av etablerte fritidsaktiviteter.»

Hele arrangementet er proft gjennomført med Jo Inge Nes ved roret på det tekniske innen lyd/lys, og Frode Alnæs er konferansier.
Håndballgruppa sørger for bevertning til kordeltakerne etter generalprøven lørdag, i tillegg har de kiosksalget lørdag kveld. Røde Kors sørger for vakthold, russen er håndtlangere, og bankens ansatte stiller som hjelpere. Alt i alt – korslaget er et stort arrangement som krever masse aktivitet både før, under og etterpå. Det skaper et stort engasjement og gir et samhold som er viktig i lokalsamfunnet. Vi gleder oss til å arrangere Korslag igjen, et av de største enkeltbegivenhetene innen kultur på Nordmøre!  

Billett kjøper du på billettluka eller i Surnadal kulturhus, men arrangementet foregår i Surnadal idrettshall, og starter lørdag 13. april kl 17.00. Her kan du også lese hva Driva.no skriver om Det Store Korslaget.

Publisert: 9. april 2013, 19:59