Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Surnadal kino – Premiere og kinesisk animasjon

Bjørn Gunnar Ansnes Laurdag 13. mars 2021

Surnadal kino kan skilte med barnefilmen «felix på ville veier» og premiere på den norske ungdomsfilmen «Prosjekt Z» «Felix på ville veier» er ein kinesisk animasjonsfilm om katten Felix. Filmen skiljer seg frå vestlege animasjonsfilmar, først og fremst, fordi den spelar meir på melodramatiske verkemiddel, framfor humoren som vestlege animasjonsfilmar ofte spelar på. «Prosjekt Z» er ein norsk zombie-film som hadde premiere i går, den 12.mars. Filmen vender seg i første rekke til ungdommen av kinopublikummet. 

Felix på ville veier

OM FILMEN: Katten Felix og pappaen hans (Bastian) har lenge bodd i en høyblokk i byen. En dag, nysgjerrig på omverdenen, bestemmer Felix seg for å forlate hjemmet for å finne et legendariske katteparadis. Pappa Bastian må ut på leting etter Felix, overvinne frykten og forene seg med fortiden.

Felix på Ville Veier bringer seerne inn i en farge fylt og vakker animasjonsverden med god musikk, som drar både barn og foreldre inn. Det bys på lett humor og en spennende historie som passer alle.

For å kjøpe billettar trykk på: «Felix på ville veier»

Prosjekt Z

OM FILMEN: En gjeng filmstudenter tar med seg tre arbeidsledige skuespillere til et nedlagt motell i den norske fjellheimen for å lage zombiefilm. Deres fiksjon blir brått virkelighet når en ukjent skapning begynner å terrorisere filmsettet.

For å kjøpe billettar trykk på: «Prosjekt Z»

Prosjekt Z – Trailer

Publisert: 13. mars 2021, 19:16