Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene

Surnadal kino – ekstra framsyningar i vinterferien

Bjørn Gunnar Ansnes Fredag 19. februar 2021

I samband med vinterferien neste veke, har Surnadal kino sett opp seks ekstra framsyningar. Framsyningane vil vere både på dag- og kveldstid. Allereie i kveld er det premiere på filmen «Wonder Woman 1984», som er ein film der premieren har vore utsett gong på gong, men som no altså endeleg får premiere. 

«Wonder Woman 1984»

«Wonder Woman 1984»

OM FILMEN: «Diana har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv med begrenset bruk av superkreftene sine, men da hun blir tilbudt midler for å bli gjenforent med sin sanne kjærlighet åpner det seg også en dør for ødeleggelse av verden.»

Billetter kan du kjøpe her: «Wonder Woman 1984»

 

«Bien Maja og Det Gyldne Egget»

«Bien Maja og Det Gyldne Egget

OM FILMEN: «Bien Maja er tilbake med nye eventyr og overraskelser for hele familien.

Maja og Willy kjeder seg når de flyr ut av dvale, men snart havner de i et topphemmelig oppdrag. De vil ta vare på et gyllent egg og sammen med sine gamle venner, de forvirrede maurene Hasse og Lasse, vil de bringe egget til sitt nye hjem på toppen av det mystiske Bonsai-fjellet. Men når egget klekkes, står Maja og Willy ansikt til ansikt med sitt største ansvar hittil, en liten søt prinsesse!
Nå begynner en eventyrlig reise med mange overraskelser og hindringer underveis. Willy oppdager nye sider av seg selv og Maja lærer at tillit er noe du må tjene.»

Billetter kan du kjøpe her: «Bien Maja og Det Gyldne Egget»

For meir informasjon om filmtilbodet på Surnadal kino kan du trykke på lenka: Surnadal kulturhus

Publisert: 19. februar 2021, 13:29