Foto: Jo Gjeldnes
Hopp under nyhetssakene
Studentlekene 2013 på Kårvatn

Studentlekene 2013 på Kårvatn

Jon Olav Ørsal Torsdag 21. februar 2013

Det skjer denne helga, da NTNUI Ski og Fjellsport og NTNUI Telemark/Alpint inviterer likesinnede fra hele landet til si skihelg i Surnadal og på Kårvatn.  Da blir det arrangert konkurranser i skibestigning/topptur, chinese downhill/fjelltelemark, parallelltelemark og parallellslalom. Studentene kommer allerede i dag, og blir her til søndag. Fredag er det aktiviter i Sæterlia og området omkring, mens det lørdag skjer på Kårvatn og i lia opp mot Dalasetra og Tydalsnebba.

Vi har snakket med Gudmund Kårvatn, og han forteller at det er kjempe fine forhold i dalalia og i fjellområdet ovafor. Det blir mye skiaktivitet i området lørdag, og det kan bli en kjempefin dag både turmessig og som publikummer.  Vi oppfordrer til å ta med klær og mat, og ta turen til Kårvatn denne dagen. Drar du til fjells er det lurt å ha skrdfaren i bakhodet, selv om skredfaren ikke er overhengende.

Du kan lese mer om «Studentlekene 2013» og skiaktivtetene på hjemmesiden til NTNUI her, og her kan du også finne værmeldingen fra YR.NO som lover rundt null grader og litt solgløtt.

Publisert: 21. februar 2013, 20:38